Acasa MagazinLife Zeta Jones făcută Comandor de Prinţul Charles (Video)

Zeta Jones făcută Comandor de Prinţul Charles (Video)

scris de M.I.
2 afisari

Catherine Zeta Jones, în vârstă de 41 de ani, câştigătoare a unui premiu Oscar, a primit din mâinile Prinţului Charles titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

Zeta Jones a primit titlul de Comandor

Foto: Daily Mail

Într-o ceremonie care a avut loc joi la Palatul Buckingam, actriţei galeze i-a fost înmânat înaltul titlu ca recunoaştere a serviciilor aduse industriei filmului şi activităţilor  de caritate, informează BBC.

Actriţa a jucat în filme ca Chicago, Traffic sau Masca lui Zorro. Când a aflat vara trecută că va primi titlul, ea s-a declarat “absolut emoţionată”. “Ca supus britanic mă simt incredibil de mândră”, a continuat ea, “dar în acelaşi timp sunt copleşită şi smerită”.

Familia Douglas la Buckingam

Foto: Daily Mail


Zeta Jones a fost însoţită la ceremonie de soţul ei Michael Douglas şi de copiii lor Dylan şi Carys.


Zeta Jones şi titlul de Comandor

Foto: Daily Mail


Bătrânul actor Burt Kwouk, binecunoscut mai ales din rolul Cato, în seria Panterei Roz, dar şi din cele trei apariţii în filmele James Bond, a primit şi el un titlu al Ordinului  Imperiului, în cadrul aceleiaşi ceremonii de joi, de la Buckingam.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult