Acasa MagazinLife Ziua Nationala, Vocea Romaniei spala pacatele pentru tiganismele de la Dansez pentru tine

Ziua Nationala, Vocea Romaniei spala pacatele pentru tiganismele de la Dansez pentru tine

scris de L.M.
2 afisari

Vocea Romaniei incearca sa spele pacatele pentru tiganismele de la Dansez pentru tine, de Ziua Natioanal a Romaniei, sambata, 1 Decembrie.

Ziua Nationala. Vocea Romaniei spala pacatele pentru tiganismele de la Dansez pentru tine

Ziua Nationala. Vocea Romaniei spala pacatele pentru tiganismele de la Dansez pentru tine

De Ziua Nationala a Romaniei si de ziua ProTV, show-urile se pregatesc de sarbatoare. “Vocea Romaniei” a pregatit pentru sambata, 1 Decembrie, ora 20:30 o editie super speciala. Concurentii sunt gata sa le ofere telespectatorilor o varianta speciala a Imnului National, iar apoi se vor confrunta in melodii romanesti pentru a merge in etapa urmatoare a show-ului.

Invitatii acestei editii Vocea Romaniei sunt si ei cu totul speciali, iar momentele alese vor face senzatie in randul telespectatorilor. Loredana a pregatit un duet memorabil alaturi de Cristi Minculescu, iar Horia Brenciu va urca pe scena alaturi de Monica Anghel. In aceasta editie speciala, un alt invitat de seama este si Andra, artista pregatind o surpriza pentru fanii emisiunii.

La Vocea Romaniei, Doina Spataru vine pe scena show-ului de la ProTV, intr-o editie speciala, cu savoare romaneasca!

1 comentariu

vasile 02-12-2012 - 07:29

Asa este ! Eu n-am vazut o emisiune intreaga,chiar de la prezentare iti dai seama de „incarcatura artistica”a emisiunii asa ca mutam pe alt post.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult