Acasa MagazinLife Zmeura de Aur: Adam Sandler stabileşte un nou record de premii Razzie

Zmeura de Aur: Adam Sandler stabileşte un nou record de premii Razzie

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Ultimul film al lui Adam Sandler, “Jack and Jill” a reuşit (contra)performanţa de a câştiga toate premiile Razzie din 2012.

Jack and Jill - cel mai prost film al anului

Premiile Razzie sau Zmeura de Aur sunt o antiteza a Oscarurilor, la care sunt recompensate cele mai proaste prestaţii cinematografice anuale. Este pentru prima dată în cei 32 de ani de cânt există Razzie Awards, când o peliculă reuseşte să adjudece trofeele la toate cele 10 categorii. Printre premiile obţinute de “Jack and Jill”, numărându-se cel mai prost film, cei mai proşti actori şi actriţe în roluri principale şi secundare, cel mai prost cuplu de pe ecran, cel mai prost regizor sau cel mai prost scenariu.

Potrivit Agerpres, spre deosebire de actriţele Halle Berry şi Sandra Bullock, care au acceptat în trecut amuzate zmeura de aur, actorul Adam Sandler nu a venit să îşi primească numeroasele premii. El a mai câştigat un premiu Razzie în 2000 pentru rolul principal din filmul “Big Daddy”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult