Acasa MagazinLumea femeilor 12 lucruri pe care bărbaţii le consideră sexy la femei

12 lucruri pe care bărbaţii le consideră sexy la femei

scris de A.B.
4 afisari

Bărbaţii adoră mirosul plăcut al femeilor, şi nu numai. Iată o listă cu 12 lucruri despre femei care le plac barbaţilor.

femei frumoaseChiar dacă se spune că gusturile diferă de la o persoană la alta, pot fi identificate şabloane în legătură cu cele mai sexy lucruri despre femei care îi înnebunesc pe bărbaţi. Potrivit sfatulparintilor.ro, sunt 12 lucruri pe care bărbaţii le consideră sexi la femei.

Picioarele. Ai auzit cu siguranţă că există tipul de bărbaţi care nu-şi poate lua ochii de la sânii femeilor, după cum există şi tipul înnebunit după fundul femeilor. Mai este şi cea de-a treia tipologie pentru care nimic nu este mai sexy la o femeie decât picioarele sale. Bărbaţii sunt atenţi şi la accesoriile femeilor. Şocant sau nu, însă ţi pantofii atrag atenţia bărbaţilor. Mai ales pantofii cu tocuri foarte înalte. Se pare însă că atracţia începe cu mirosul, mirosul plăcut joacă un rol esenţial. Şi posteriorul amplu al femeii atrage atenţia bărbaţilor, la fel şi sânii. Un loc aparte în lista celor mai sexi lucruri care atrag privirile bărbaţilor îl ocupă spatele descoperit.

Trecând peste aspectele fizice, mulţi bărbaţi sunt atraşi de abilităţile din bucătărie ale femeii, credinţa totală şi încrederea în forţele proprii. Lista continuă cu spiritul de aventură, fericirea inocentă şi rostirea numelui. Este un sfat de care trebuie să ţii cont oriunde, nu numai în pat. Până la urmă, cel mai dulce sunet pentru un om, indiferent că este vorba despre un bărbat sau o femeie este chiar numele său.

1 comentariu

un crestin 25-03-2012 - 08:03

Draga Andreea,

mai este de agaugat un adevar si anume acela ca dragostea e oarba, surda si muta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult