Acasa MagazinLumea femeilor 40 de tineri au fost salvaţi din masacrul din Norvegia de un cuplu de lesbiene

40 de tineri au fost salvaţi din masacrul din Norvegia de un cuplu de lesbiene

scris de D.S.S.
2 afisari

Lesbienele Hege Dalen şi Toril Hansen au salvat cu o barcă 40 de tineri de la masacrul provocat de Anders Behring Breivik pe insula Utoya.

Hege Dalen şi Toril Hansen au salavat 40 de tineri din masacrul din Norvegia

Cuplul de lesbine ieşise la un picnic pe insula norvegiană când au auzit focurile de armă şi ţipetele care veneau din împrejurimile lacului. Când şi-au dat sema despre ce e vorba, Hege şi Toril s-au urcat în barcă şi s-au îndreptat spre locul masacrului.

Lesbienele au traversat  lacul Tyrifjorden de patru ori pentru a-i salva pe tinerii care se ascunseseră printre pietrele de pe ţărm, în timp ce Anders Behring Breivik, autorul masacrului din Norvegia, trăgea în mulţime. 

Barca cu care cele două femei au salvat cel puţin 40 de tineri a fost atinsă de mai multe gloanţe, dar lesbienele Hege Dalen şi Toril Hansen au reuşit să facă patru drumuri în eroica misune de salvare.

Anders Breivik, un extremist fanatic care a recunoscut că el este autorul dublului atentat, riscă 21 de ani de închisoare pentru „terorism”, dar pedeapsa ar putea ajunge la 30 de ani dacă va fi judecat şi pentru „crime împotriva umanităţii„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult