Acasa MagazinLumea femeilor A făcut topless la Euro 2012 şi riscă şă-şi piardă jobul (FOTO)

A făcut topless la Euro 2012 şi riscă şă-şi piardă jobul (FOTO)

scris de L.M.
18 afisari

O angajată a Ministerului croat al Culturii, devenită celebră după ce a apărut în fotografii cu sânii dezveliţi în urma victoriei selecţionatei antrenate de Slaven Bilici în meciul cu echipa Irlandei de la Euro-2012, riscă de fie sancţionată de conducerea instituţiei.

foto: rtv.net

Trebuie să reacţionăm, pentru că un angajat din sectorul public trebuie să aibă o atitudine conformă cu codul de comportament al funcţiei publice„, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al ministerului, Natasa Petrinjak.

Jelena Miksa, care lucrează la arhivele ministerului, şi verişoara sa Viktorija şi-au manifestat bucuria după victoria obţinută de Croaţia cu scorul de 3-1, la Poznan, ridicându-şi tricourile deasupra sânilor şi chiar oferindu-i fanilor să-i îmbrăţişeze. Fotografii nu au ratat o astfel de ocazie, iar pozele au făcut înconjurul presei din Balcani şi au fost postate pe site-urile de socializare. Această celebritate a atras atenţia instituţiei la care lucrează Jelena. O comisie specială urmează să se întrunească în curând şi să stabilească posibile sancţiuni.
„Nu regret nimic. Singurul lucru care contează este cum a jucat echipa. Vom câştiga Euro„, a declarat Jelena cotidianului Vecernji List.
Însă filială locală a Comitetului Helsinki pentru drepturile omului a condamnat procedura disciplinară a ministerului, susţinând că este un atac împotriva libertăţilor individuale.
Cu Jelena în tribune, Croaţia, liderul Grupei C a Euro-2012, va întâlni, joi, la Poznan, reprezentativa Italiei, înainte de a juca împotriva Spaniei, campiona europeană en titre, în 18 iunie, la Gdansk.

2 comentarii

urbos 14-06-2012 - 23:21

Pardon, sergent.

Chris P. 15-06-2012 - 00:04

nu-mi amintesc ca zona respectiva sa fie izvor de frumusete, sau cultura, sau bun simt. asa ca, nimic nou.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult