Acasa MagazinLumea femeilor A venit frigul. Cum să ai obrazul curat

A venit frigul. Cum să ai obrazul curat

scris de L.M.
5 afisari

Sezonul rece afectează mai ales persoanele cu piele uscată, prin urmare ar trebui să acordaţi atenţie maximă îngrijirii tenului în această perioadă, dacă doriţi să aveţi un aspect impecabil.

A venit frigul. Cum să ai obrazul curat

Pielea uscată apare ca urmare a unui deficit de sebum, produs de piele pentru a menţine hidratarea optimă. Deoarece cantitatea de sebum este mai scăzută decât nivelul normal, pielea se poate înroşi, producând uneori senzaţia de arsură şi mâncărime, informează becomegorgeous.com.

Desigur, pentru a preveni asemenea simptome neplăcute, vă punem la îndemână câteva trucuri utile pentru a remedia pielea uscată.

În primul rând, ar trebui să vă spălaţi faţa zilnic. În acest mod, veţi curăţa toate impurităţile acumulate peste zi şi porii se vor deschide. Vă sugerăm să folosiţi apă caldă, nu fierbinte, fiindcă aceasta ar putea distruge bariera naturală de sebum de care aveţi nevoie pentru un ten hidratat şi neted.

În plus, vă mai facem o recomandare: folosiţi apă minerală în loc de apă de la robinet, deoarece depunerile din apa de la robinet usucă tenul.

De asemenea, nu ar trebui să folosiţi săpun, ci un gel de curăţare conceput special pentru ten uscat. Când vă curăţaţi tenul, încercaţi să nu folosiţi produse care v-ar putea irita pielea uscată şi înroşită. Mai bine întindeţi gelul cu degetele, masând tenul cu mişcări circulare blânde. Şi, în loc să vă ştergeţi faţa cu un prosop, mai bine tamponaţi-vă tenul uscat, pentru ca acesta să devină puţin umed.

După ce v-aţi spălat faţa, aplicaţi o cremă hidratantă special concepută pentru tenul dumneavoastră. Aceasta trebuie aplicată cu mişcări circulare direct pe tenul umed (pe faţă şi gât).

Amintiţi-vă că tenul trebuie hidratat nu numai în timpul zilei, aşa că ar fi mai bine să repetaţi aceiaşi paşi şi înainte de a merge la culcare.

Se recomandă, de asemenea, să folosiţi o dată pe săptămână măşti faciale special concepute pentru tipul dumneavoastră de ten. Astfel, veţi elimina celulele moarte, iar tenul va fi mai neted şi mai catifelat.

La final, nu ar trebui să neglijaţi nici corpul, care merită aceeaşi îngrijire ca şi faţa. Când faceţi duş, încercaţi să folosiţi apă călduţă, nu fierbinte. Folosiţi de asemenea un exfoliant pe bază de sare sau zahăr pentru exfoliere şi pentru eliminarea celulelor moarte.

13 comentarii

IngerAlbastru 05-10-2013 - 22:33

Cam scump pentru romania asemenea tratament pentru o femeie care traieste din salariul ei. Banii abia ar ajunge doar pentru produse cosmetice de tratarea corpului, unde mai este si restul cheltuielilor!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-10-2013 - 04:37

Mai iese si ea la …produs , ca tine de altminteri!! !
Evident nu acusica , cand ai implinit o frumoasa varsta si ai fost golita de …khantzinut , ici pe colo in partile ….esentiale !
Dar pentru ten , tu avus-i o retzeta personala, daca bine ne aducem aminte;
Nu ingurgita-i laptzi ,tot, mai o folosea-i si ca crema pe fatza aia hida , ca era plina de hormoni si emoliente , si tu erai satula de atata inghitzit prin parkarile si cabinele de Tiruri de pe 3 continente…

IngerAlbastru 06-10-2013 - 08:44

Pentru obrazul tau insa nici pe 6 continente nu s-au fabricat inca leacuri sa-l spele macar partial curat de pacatele care se usuca pe pielea ta de draque!!!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 05-10-2013 - 23:07

Foarte important acest text pentru cititorii acestui ziar online, cu maximum 24 de cititori, care, in majoritatea lor sunt, ma rog, termenul este destul de eufemistic, barbati! Sunt convinsa ca Huhu Ciu va urma acest tratament, desi toata lumea stie ca el nu are … obraz, nici creier nici rusine, nici habar de ce respira oxigenul nostru.

Antibasistul 06-10-2013 - 00:33

Acum esti iarasi femeie? Acum 3-4 zile te laudai ca toa, esti barbat ai 2,12m, greutate 125 Kg!
Ce esti, cum esti in realitate CALUGARE?
Te-au batut cam tare in cap securistii lui Ceausescu!
TRIST!

urbos 06-10-2013 - 02:53

E barbat in fusta, onanist, pederast. Pocitania cu par pe piept se imbraca in femeie si se biciuieste in fata oglinzii. Asceza nu gluma.

UnUL 06-10-2013 - 08:46

Bun, să zicem că שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ și-a făcut o schimbare de sex; voi însă ați avea nevoie de un transplant de creier.

Antibasistul 06-10-2013 - 11:07

Voi basistii nu aveți creiere deloc!

UnUL 06-10-2013 - 14:50

Bășinel, despre creierul meu vorbesc cărțile mele , despre al tău (sau, mai exact, despre lipsa lui) vorbesc postările tale i d i o a t e.

IngerAlbastru 06-10-2013 - 02:40

Intr-adevar, inainte de toate trebuie sa ai obraz de femeie cu pielea subtire pe care pampericesti in saloane, sau acasa sa fie mai ieftin.

IngerAlbastru 06-10-2013 - 09:42

Mai reclamati si site cu preturi americane la lefuri de nimic romanesti ca sa fie mai gorgeouse!!! Cine-i frumoasa, n-are nevoie de ajutoare chimice!!!
Parca Avon merge bine in Romanica, am auzit de la multe sau doar imitatia chinezeasca din slanina de caine diluat in niste acizi de vai de mama lor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-10-2013 - 13:29

Slanina de cannis la Nyebunatica din Phoenix Arizona !

Esti iarasi in confuzie , de cand era sa-ti implantez un

hymen din piele de DIAVOL de TASMANIA , singura cu

Care era compatibila , dreaq de Khantzea !

CONGO 06-10-2013 - 14:25

Femeile frumoase trebuie interzise.
Intai frumoasa, dar pe urma da in fatala, lasa ca stim noi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult