Acasa MagazinLumea femeilor Află ce cosmetice nu trebuie să-ţi lipsească niciodată din poşetă

Află ce cosmetice nu trebuie să-ţi lipsească niciodată din poşetă

scris de A.B.
3 afisari

Nu trebuie să pleci la drum fără să ai la tine o trusă de fard, un ruj hidratant şi miraculosul baton corector. Nu ştii niciodată când ai nevoie de ele!

farduriTenul străluceşte? Ţi s-a întins machiajul? Pentru astfel de situaţii, ai nevoie de o trusă de cosmetice de urgenţă pe care să o ai în geantă tot timpul. Lyla.ro îţi spune de ce ai nevoie pentru a te simţi bine pe tot parcursul zilei.

Trusa de fard

O trusă cu două-trei nuanţe de fard, cât mai naturale, este întotdeauna binevenită în geantă. Oricât de perfect este machiajul pe care-l realizezi dimineaţa, pe parcursul zilei este nevoie de mici retuşuri. În plus, trusele de farduri au şi oglindă, ce te va ajuta să păstrezi un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei sau să aranjezi firele rebele.

Baton corector

Batonul corector este necesar, deoarece înlocuieşte cu succes alte cosmetice precum fondul de ten, pudra compactă sau crema corectoare. Un coş nedorit poate apărea, mai ales vara când tenul transpiră excesiv, iar praful poate irita pielea şi cel mai bun mod de a-l camufla este corectorul. Anumite batoane corectoare au proprietatea de a trata coşurile, grăbind uscarea şi vindecarea lor.

Ruj hidratant

Un ruj sau un balsam de buze hidratant este la fel de util ca şi restul produselor cometice. De fiecare dată când îţi simţi buzele uscate, scoate rujul din geantă şi aplică un strat subţire, într-o nuanţă discretă.

Dacă nu foloseşti ruj, balsamul este indispensabil, deoarece protejează împotriva efectelor dăunătoare din mediul extern: soare, praf, impurităţi. Este bogat în ingrediente nutritive şi pune în valoare strălucirea naturală a buzelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult