Acasa MagazinLumea femeilor Ai pielea albă? Nu purta negru!

Ai pielea albă? Nu purta negru!

scris de Ziua Veche
4 afisari

Pentru că negrul îmbătrâneşte! Mitul culorii fără cusur se destramă. Tot ceea ce ştiam despre culoarea neagră, pe care o socoteam fără greş salvatoare în aproape orice ocazie, este demontat de experţii consultanţi pe probleme de culoare din Marea Britanie.


Pentru femeile care au pielea în tonuri “calde” de galben, portocaliu şi auriu, negrul este un adevărat hoţ de strălucire naturală. Nicio femeie cu tenul deschis, indiferent de vârstă, nu va arată tânără şi sănătoasă dacă va purta negru! Cu cât mai aproape de faţă – eşarfe, pălării, gulere polo, cu atât va fi mai vizibile vor fi ridurile fine şi cearcănele, iar expresia feţei, mai rece şi nu “cool”. Şi dacă femeia este tânără, tot va arăta “trasă la faţă”, ca după o noapte pierdută, chiar dacă a fost cea mai cuminte fată din lume şi a dormit 10 ore.

Un experiment simplu poate arăta dacă negrul ne este prieten sau duşman. La oglindă (ca în poezia lui Coşbuc) punem culoarea să treacă proba adevărului: ţinem ceva negru lângă faţă şi dacă nu scoate la lumină imeperfecţiuni de vârstă (riduri) sau moştenite (cercăne), atunci e liber la purtat. Dacă da, chiar dacă suntem dependente de negru, renunţăm la el şi căutăm alte variante, pentru că ele există. Bleumarin şi gri-antracit sunt o alegere foarte potrivită pentru femeile cu pielea deschisă la culoare.

Dacă te-ai bizuit mereu doar pe negru pentru ţinutele office, ar trebui să iei în considerare şi maroul închis, nuanţele de gri sau culorile neutre. Vei arăta la fel de elegantă şi, în plus, mai sănătoasă. În plus, aceste nuanţe nu divulgă preţul hainelor şi acestea pot trece cu uşurinţă drept creaţii de designer, pe când ţesăturile negre ieftine îşi pierd repede din prospeţimea culorii şi arată “obosite”. Şi totuşi, dacă nu poţi renunţa la negru, poartă-l fie numai de la talie în jos, fie alege piese vestimentare cu decolteul în V sau rotund, dar adaugă eşarfe colorate şi bijuterii de aur. Şi, atenţie, dozează atent rujul şi blusher-ul!

 

Pentru mai multe ponturi, intră pe www.catchy.ro

 

0 comentariu

Pribeagul 29-09-2010 - 19:14

vazind cum conduc alesii, ma incurajati dindu-mi speranta ca acolo, undeva, intr-o grota, ar exista niste servicii care vegheaza. Dar mi-e teama ca chiar daca exista, serviciile… dorm.

Si alti afirma ca serviciile chiar exista, si sunt cu mare greutate:

http://www.zf.ro/eveniment/secretele-bugetului-260-000-de-paznici-consuma-40-din-fondul-public-de-salarii-cum-comentati-6125333/poze/

„Statul cheltuie anual aproximativ 4 miliarde de euro pentru plata a 260.000 de bugetari din sistemele „speciale”, de siguranta publica si aparare, care nu apar in statisticile oficiale, adica 38% din cheltuielile totale de personal cu angajatii din sectorul public (10,7 mld. euro), potrivit unor estimari ZF pe baza informatiilor de la Ministerul de Finante si de la Institutul National de Statistica.”

Putem dormi linistiti, cineva vegheaza, din greu!

cercetas 30-09-2010 - 11:19

surubu trebe infit in piulitza si apoi rasucit bine pana se aseaza.
dar, daca ne gandim ca de fapt manerul surubelnitei e facut din lemnu de plastic taiat din salcia pe langa care a trecut caru cu boi a lui Grigorescu, ala cu boii mai albi si care trgeau cea, si ca tarancutza era cam prea zambareata, o fi mamelit-o un pic pictoru inainte ca sa-i dea ros in obrajori? se alege dreak de surub si raman piulitele virgine.
filozofarile se fac la cabinele de filozofari, dar cad termini, tragi apa si te apuci de treaba.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult