Acasa MagazinLumea femeilor Angela Martini fără chiloţi, poza cea mai căutată pe Google

Angela Martini fără chiloţi, poza cea mai căutată pe Google

scris de L.M.
87 afisari

Angela Martini, Miss Univers Albania 2010, ar putea ramane fara coroana dupa ce a aparut la Consiliului Designerilor Americani de la New York (cunoscuta ca fiind gala Oscarurilor in moda) cu zona intima la vedere. Concursurile Miss Univers au reguli extrem de stricte cand vine vorba despre purtatoarea coroanei.

Angela Martini fără chiloţi, poza cea mai căutată pe Google

Angela Martini şi-a uitat lenjeria intimă acasa si a devenit vedetă. Toată lumea a dat năvală pe internt căutând poze cu Miss Univers Albania în ipostaza surprinsă fără chiloţi de către fotografi. Ţinuta avea o deschizătuăa până mai sus de coapse, astfel că paparazzii au surprins mai mult decât ar fi trebuit: zona intimă în toată splendoarea.

Angela Martini

Eram în maşină, în drum spre eveniment şi purtam chiloţi. Toţi cei care erau cu mine mi-au spus că nu pot să port rochia cu lenjeria intimă pentru că nu aş avea ţinuta ok. Aşa că m-am decis să dau jos chiloţii, fără să ştiu că din anumite unghiuri se vede totul. Când am văzut articolele din ziare m-am supărat şi am încercat să împiedic apariţia lor pe internet, dar mi-am dat seama că nu am nicio şansă. Aşa că m-am resemnat. Nu am făcut nimic intenţionat, întreaga situaţie m-a pus într-o postură delicată mai ales că sunt Miss Albania. Sfatul pe care pot să-l dau după această păţanie: epilarea este obligatorie în fiecare zi, pentru că niciodată nu vei şti ce se poate întampla„, a declarat Angela Martini.

Acum, Angela este cel mai căutat model din lume pe Google, întrecându-le pe Adiana Lima, Gisele Bundchen sau Alessandra Ambrosio. Ea a primit o grămadă de contracte şi va apărea pe coperta Lovecat Magazine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult