Acasa MagazinLumea femeilor Barbatii adora femeile

Barbatii adora femeile

scris de Ziua Veche
4 afisari

 Iar femeile se simt obiecte sexuale. Ceea ce e bine: barbatii sunt atenti cu obiectele, fie ele si sexuale. Asa procesam noi universul, nu în suflete, ci în obiecte. Am renuntat la a vedea sufletele din momentul în care am iesit din pestera sa vanam, sa cautam, prindem, jupuim si ciopartim un animal care pastea linistit. Am inventat unelte si arme. Apoi gadgeturi. Daca am fi ars-o “cu suflet”, omenirea îl inventa pe Freud mult mai devreme si lumea nu ar fi atat de evoluata. Dar natura ne-a dat optiunea si ne-a antrenat pentru misiunea pe care o facem, fie ca vrem, fie ca nu. 

 

 Obiectele sunt viata noastra: masini, telefoane, motoare, arme, bling-bling-uri. Femeile se dau si ele în vant dupa obiecte, dar pentru ele sunt doar accesorii, pe cand în cazul nostru obiectele sunt lumea în care ne definim aria de acoperire, puterea, provocarea, chemarea aceea care l-a trezit pe Columb noaptea si l-a trimis pe oceane de nebun; a unui inventator care vrea o lume mai buna, o viata mai lejera cu ajutorul unui obiect care sa fie un alt punct de sprijin în haosul cerebral care de fapt, reflecta haosul universului.

 Barbatii judeca lumea în obiecte pentru ca lumea din asta e formata si asta putem lasa în cel mai bun caz dupa noi, cat mai aproape de perfectiune. Femeia considera ca sufletul e important, dar noi stim ca sufletul e atat de influentabil încat are mereu nevoie de puncte de reper si sprijin ca sa poata simti si nu suferi. 

 Afinitatea pentru obiecte ne diferentiaza ca entitati: femeile înca au o stinghereala în a folosi obiecte într-un sens util, nu doar decorativ. Poate doar vibratorul sa fi avut mai mult succes. În rest, femeile conduc mai prost, nu se dau în vant dupa arme, pescuit, vanat sau alte activitati care implica un oarecare cult al obiectelor. Femeile înca vad în obiecte concurenta lor directa: barbatul îsi iubeste masina mai mult decat pe ele, poarta arme sa se simta puternici, îsi iau telefoane cat mai complexe care în ochii femeilor sunt doar complicate. Ele au nevoie de telefoane, dar cele mai multe se decoreaza cu tehnologia, nu o si folosesc.

Obiectele sunt dorinta noastra, sunt tinta si grija permanenta. Barbatii au creat multe obiecte de-a lungul istoriei, asa ca e absolut normal sa fie concepte apropiate sufletului nostru.

 Si astfel am ajuns la diferenta majora: barbatul lucreaza cu notiuni clare, bine definite, constante în aparitia si existenta lor, pe cand doamnele au un suflet atat de fin încat transeaza universul si lumea dupa adieri, fiecare boare se poate transforma oricand într-o simtire sau o nevoie, totul fiind obositor de relativ si mereu în schimbare. Daca barbatul vede lumea ca un obiect plin de obiecte, femeia are o lume plina de toane – nimic clar, totul sensibil, mereu altceva. De aceea nu reusim sa tinem pasul cu voi – nu reusim sa inventam destul de repede obiecte care sa ne echilibreze universul în care ne atrageti. Si atunci cel mai important element al relatiei barbat-femeie e supus metodei si devine obiect, adica, culmea perceptiei si încrederii barbatului, lumina ochilor lui.

Asa ca, doamnelor, data viitoare cand va simtiti obiecte (chiar si sexuale), zambiti si bucurati-va: tocmai ati devenit punctul de sprijin si reper al unui barbat. Iar asta e totul, obiectiv vorbind. Stiu ce simtiti citind ultimele randuri: orice obiect e înlocuit la un moment dat cu altul mai stralucitor, zambitor, provocator. Însa acum ca v-ati lamurit ce e în mintea noastra, faceti ceva. Sarmul feminin e pe toate drumurile, iar barbatii sunt colectionari.

www.catchy.ro

0 comentariu

Parpanghel 29-09-2010 - 01:28

Ar fi cazul sa va aplecati si asupra tratamentelor de microbiologie moleculara desvoltate de Dr. David Baker de la Washington Unyversiti DC.care trateaza 7 tipuri de cancer cu un vaccin produs din sangele pacientului, precum si programul GENOMICS.Rata de vindecare se situeaza la 95%. Se merita DOMNULE MINISTRU CSEKE ATTILA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult