Acasa MagazinLumea femeilor Barbatul tantric exista

Barbatul tantric exista

scris de Ziua Veche
0 afisari

Barbatii grabiti, egoisti, neindemanatici, lipsiti de imaginatie ori inflacarare, care le lasa pe femei cu ganduri dintre cele mai neortodoxe, mergand pana la… omucidere, par sa fie singurul model de pe piata dupa cate frustrari genereaza durata si eficienta elanurilor lor amoroase. Si totusi…

Exista si barbatul care iubeste femeia si o traieste ca pe un dar. El ii percepe feminitatea ca pe o binecuvantare si senzualitatea, ca pe o izbanda proprie. El „vede” detaliile care o fac seducatoare pana si pe cea mai putin frumoasa dintre femei: linia gambei, curbura soldului, inclinarea gatului, gropitele mici de la ceafa, o suvita de par indepartata cu o miscare nestudiata a mainii, finetea gleznei, dilatarea pupilelor intr-o mirare fulguranta, zambetul sagalnic, parfumul pielii, nelinistea erotica provocata de privire, vorba, apropiere sau atingere.

El e iubitul care te traieste dinainte de a te avea, care da inainte de a cere, care iubeste cu indurare sau patima, cand bland, cand salbatic, care cuprinde, frange, rastoarna, desface, intra, strange, musca, striga, sopteste, inchide ochii sa nu mai vada sau ii deschide sa vada tot, care se simte puternic sau pierdut, care cheama cu mestesug, asteapta cu rabdare unisonul placerii si continua, expert, ademenirea ei pana la istovire. Care simte extazul femeii ca pe cel mai puternic afrodiziac si, inventiv, viril si competitiv, devine tot mai multi dintre cei 36 de barbati cu care te indeamna Kama Sutra sa-ti imaginezi ca faci dragoste in acelasi timp.

Si tot el e cel care, dupa ce toate acestea se vor fi intamplat, liber de presiunea timpului si a sangelui, isi aduna puterile sa multumeasca, mangaind si sarutand cu infinita tandrete. Fiindca stie ca nu exista femeie mai indragostita si mai pasional recunoscatoare decat cea careia i-a fost venerat si cel mai neinsemnat loc al trupului. Ca atunci apar cele mai incredibile gesturi de adoratie, devotament si recunoastere a apartenentei, si cea mai tulburatoare declaratie de iubire: ,,tu esti toti barbatii…” Cum sa nu iubesti asa o minune de barbat? Unde se gaseste? Mai mult in vis.

Acest articol a aparut in saptamanalul ziuaveche.ro nr.3 

0 comentariu

geek-a-contra 28-09-2010 - 10:29

camerele de comert prin statutul lor sint asociatii benevole a celor care se cred oameni de afaceri si nu institutii de stat.

http://www.cciasb.ro/fileadmin/user_upload/LEGEA_CCI.pdf

ideea de abliga pe cineva sa treaca pe la numitele camere ptr infiintare, inscriere sau alte acivitati legate de relatiile cu statul este imbecila si ilegala. in fapt o asemnenea obligativitate presupune subordonarea intreprinzatorului unui individ sau unui grup de interese private. cine a participat la ‘alegerea” conducerii frunei camere de comert stie ce inseamna asta….

caramache 28-09-2010 - 10:50

„Imbecilitatea” la care te referi provine de la sefii de la Washington, care nu vad cu ochi buni dezvoltarea capitalului autohton. Bani in tara mai multi = decuplarea de puterea coloniala de peste balta si independenta.

geek-a-contra 28-09-2010 - 11:22

1. utilizarea nick-ului unui alt forumist este incorecta….

2. americanii, patagonezii si babuinii nu au nici o treaba cu camerele de comert. este pur si simplu vorba despre buna si vechea lacomie si lipsa de viziune romaneasca: aia de s-au vazut in fruntea bucatelor pe la camerele de comert vor control deplin ptr a face bani din chestia asta. vrei un exemplu? vlasov, smecherul de la iasi. altfel insa, exceptind chiar statul roman prin institutiile sale, bancile (in special romansti) care nu acorda credite si, in cazul concret de diversele grupuri de interese, nimeni nu-ti sta in cale sa-ti vezi de propria afacere. nu va veni nimeni de la washington, ca ai pomenit de americani, de la tokio sau jakarta sa te intrebe de ce produci aia si nu ailalta…..

Bumerang 28-09-2010 - 13:57

Ca si democratia, si economia in Romnania este originala, de proasata!

Dupa tipicul mioritic, in Romania trebuie sa platesti inainte de a castiga ceva. Sistem feudal, da. Economie de piata oderna nu.

Impozit forfetar, taxe de infiintare a orice, taxe de mediu, taxe de poluare (auto). Toate sunt idioate, pt ca BLOCHEAZA afaceri! Un stat destept aduna banii deja produsi, nu aduna inainte de productie bani. Astfel aduna oricum mai putini, si blocheaza piata. Dar, in sisstemul feudal, asa era. castigai din drepturi, nu din productie. Macar atunci dupa ce arendasii si nobili care luasera dreptul de a lucra pamantul, de ex, ajungeau la productie, puteau sa jumuleasca taranul, luandu-i mai tot ce avea in curte! Azi nu functioneaza sistemul, doar partial. Pt ca cetateanul nu mai este iobag legat de glie, si doi, nu-l mai poti nici biciui in centrul satului…

Da, bine ca fac niste spagi cei de la casa de comert. Ce conteaza restul!
Avelo baftalo Romanes

caramache 28-09-2010 - 18:25

Domnule geek-a-contra, ai dreptate.Sint un imbecil si imi place sa manac rahat.
Mananc rahat din tata-n fiu.Sint un comunist nenorocit si de aia put de la o posta.Acum te rog sa ma ierti mi-e foame.
Revin mai tarziu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult