Acasa MagazinLumea femeilor Barfa face bine sanatatii femeilor

Barfa face bine sanatatii femeilor

scris de Ziua Veche
3 afisari

Va place sa barfiti? Oamenii de stiinta sustin ca trebuie sa fiti mandre de sine. In urma unor cercetari efectuate pe un esantion de 160 de persoane, o echipa de cercetatori din Marea Britanie a ajuns la concluzia ca barfa este excelenta pentru sanatate.


„Barfitul este in general perceput ca ceva urat, dar concluziile la care am ajuns noi arata ca unele tipuri de barfe sunt benefice pentru sanatatea femeilor, in pofida faptului ca acest obicei este catalogat negativ”, afirma Jennifer Cool, conducatorea echipei de cercetatori, potrivit Rador.

Palavrageala gratuita si schimbul de zvonuri intre femei au un efect pozitiv asupra sanatatii acestora. Specialistii au constatat ca aceasta determina cresterea nivelului de progesteron, hormonul responsabil de reducerea tensiunilor si a stresului. De asemenea, barfa in sine joaca un rol foarte important in interactiunea sociala, ceea ce face ca femeile sa se simta mai fericite.

0 comentariu

Ana 29-09-2010 - 09:05

E de inteles,daca „au murit”toti cintaretii ne multumim si cu un saltimbac,ce sa facem?El oricum cinta in fiecare seara la Antena3,e interesant de vazut si pe scena.

Pribeagul 29-09-2010 - 17:39

e gravid? El, atletul, maestru al spagatului?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult