Acasa MagazinLumea femeilor Burda a cumpărat Sanoma România

Burda a cumpărat Sanoma România

scris de Șt. C
19 afisari

Burda International GmbH a a achiziţionat toate activităţile Sanoma Hearst în România, ducând la crearea unuia dintre cele mai mari trusturi media din ţară, cu peste 35 de titluri şi mai mult de 40 de servicii media on-line.

Burda a cumpărat Sanoma România

Burda a cumpărat Sanoma România

Cu această achiziţie, Burda România îşi asumă un rol de lider în segmentele de reviste internaţionale de lifestyle, de lux şi în cele de masă. Fabrizio D’Angelo, CEO Burda International explică: „Am moştenit brand-uri puternice şi trainice în România. Vom crea o companie media modernă, care va fi bine poziţionată în exploatarea tuturor oportunităţilor de pe piaţa de publicaţii şi media on-line în România, în anii ce vor urma”.

Burda devine unul dintre cei mai importanţi publisheri de reviste, ajungând la peste o treime din publicul ţintă feminin din zonele urbane din România. Actualul portofoliu al Burda România cu brand-uri precum Practic în bucătărie – cea mai bine vândută revistă din ţară –, Casa Lux, Ioana, Grădina mea de vis şi altele, va fi îmbogăţit cu titluri de renume internaţional cum ar fi Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, Esquire, Men’s Health, Auto Motor şi Sport şi National Geographic.

Tranzacţia a fost notificată Consiliului Concurenţei şi va putea fi implementată doar ulterior emiterii unei decizii de autorizare. Burda International GmbH este activă pe 17 pieţe, publică în prezent peste 230 de reviste şi oferă un număr mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marcă în Europa Centrală şi de Est, cu o extindere rapidă şi pe pieţele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucrează pentru Burda. International.

2 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 07-08-2013 - 18:29

De cite ori am folosit tiparele revistei Burda mi-au iesit perfect rochiile pe care le-am cusut. Cit priveste celelalte brand-uri, cum ar fi, in special, Simplicity, sunt un adevarat dezastru.

urbos 07-08-2013 - 18:33

Barba o coafezi?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS