Acasa MagazinLumea femeilor Calendarul Pirelli 2015 – frumusețe feminină şi haine sumare din latex (GALERIE FOTO)

Calendarul Pirelli 2015 – frumusețe feminină şi haine sumare din latex (GALERIE FOTO)

scris de L.M.
14 afisari

Faimosul calendar Pirelli, așteptat cu mare interes la fiecare sfârșit de an, și-a dedicat ediția pentru 2015 – lansată marți, la Milano – celor mai sexy femei din lumea modei, prezentate în haine sumare din latex, informează www.harpersbazaar.
hbz-pirelli-calendar-August-Sasha-Luss-smFotografiile au fost realizate de către Steven Meisel, în numai cinci zile din luna mai, într-un studiou din New York și se deosebesc puternic de imaginile din anii anteriori, care aveau ca fundal peisaje paradisiace sau diferite mesaje.

Este o întoarcere la clasicul calendar erotic de perete, după cum a declarat chiar Steven Meisel. ‘Am vrut să creez, mai degrabă, 12 postere, în care femeile, cu întreaga lor senzualitate, să fie protagonistele absolute’, a explicat artistul specializat în fotografie de modă.

Fotomodelele au îmbrăcăminte foarte mulată din latex, realizatorii calendarului — care va apărea în numai 17.000 de exemplare tipărite — vrând să amintească în acest fel de noutățile din lumea modei și să dea o notă de umor imaginilor.

Ca întotdeauna, pentru Pirelli au pozat unele dintre cele mai apreciate top-modele ale momentului: Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss și Anna Ewers.

Este însă pentru prima dată, în istoria de 50 de ani a acestui calendar, când apare și un fotomodel cu dimensiuni generose. Este vorba despre americanca Candice Huffine, prezentată într-un corset negru, incapabil să-i ascundă nurii.

 

Cele 12 femei alese pentru 2015 ‘sunt modele estetice de referință pentru lumea actuală și reprezintă stereotipuri pe care moda sau sistemul le impun acum’, a spus fotograful. ‘Dorind să limitez folosirea de haine și accesorii cu o maximă libertate creatoare — a mai spus el, mi s-a părut foarte stimulativ să mă joc cu culorile, machiajul și materialele. A fost foarte plăcut’.

foto harpersbazaar.com
Calendarul Pirelli 2015 - frumusețe feminină în stare pură, evidențiată de haine sumare din latex

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult