Acasa MagazinLumea femeilor Carouri, flori sau simple- ce fuste ar trebui să alegeți pentru a fi la modă în 2021?

Carouri, flori sau simple- ce fuste ar trebui să alegeți pentru a fi la modă în 2021?

scris de Misu Andrei
376 Afisari

Pentru a fi la modă în anul 2021 în materie de fuste, trebuie doar să ne urmaţi sfaturile! Nu degeaba am pus acest titlu, deoarece conţine toată informaţia de care aveţi nevoie! Mmm, da! Ne-aţi desconsiprat!

Carouri, flori sau simple- ce fuste ar trebui să alegeți pentru a fi la modă în 2021?

Şi aţi ghicit despre ce trenduri este vorba. Desigur, va trebui să ne urmăriţi încă puţin pentru a citi exact despre ce fuste de damă este vorba. Să trecem la treabă! Descoperă câteva modele, recomandate de partenerii de încredere.

Carouri, flori sau simple – ce fuste sunt la modă în 2021?

Simplu. Toate aceste imprimeuri sunt la modă în 2021! În primul rând, vom începe cu cel din urmă model, pentru că cel din urmă… Ştiţi voi acea vorbă cunoscută. Tocmai de aceea voiam să vă spunem că simplitatea, minimalismul, vor fi mereu concepte la modă.

Desigur, depinde şi ce fel de croi are fusta respectivă; de asemenea, materialul din care este confecţionată joacă un rol foarte important aici. Prin simplu, ne referim la imprimeu şi culoare. Fustele de damă din anul acesta pot fi simple, însă la modă sunt următoarele croiuri:

  • Fusta micro mini, adică acea fustiţă extrem de scurtă, combinată musai cu articole simple vestimentare;
  • Fusta cu aspect înfăşurat;
  • Fusta din materiale fine, semi transparente, maxi sau midi, cu decupaje pe picior.

Dar materialul? Materialele în vogă sunt lâna, pielea, bumbacul, caşmirul, catifeaua, denimul. Totul trebuie să vă urmeze trupurile şi să vă simţiţi într-un deplin confort.

Apoi, fustele cu imprimeuri cu carouri, în orice fel, mici sau mari, sunt din nou în vogă! De asemenea, şi imprimeurile florale. Pe site-ul answear.ro găsiţi cea mai bună ofertă de fuste de damă.

Acesta este magazinul vă va ajută să fiţi mereu în trend, cu produse de calitate şi de bun gust. La un click distanţă se află fusta potrivită! Puteţi arunca, de asemenea, o privire şi aici : https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/rochii!

Cum se accesorizează fustele în carouri, flori şi cele simple?

Cum se accesorizează fustele în carouri, flori şi cele simple?

Multora le este frică de a ieşi din tiparele societăţii şi de a încerca ceva nou. Mai ales când vine vorba despre îmbrăcăminte. Multe fete şi femei refuză să poarte fuste din cauza complexelor legate de corpul lor. Până la urmă, ideea este de a te simţi confortabil cu persoana care eşti. Şi chiar dacă mai greşeşti uneori la combinaţiile de articole vestimentare, să ştii că te susţinem. Aşa, din umbră, cu nişte sfaturi.

În cazul imprimeului în carouri, fustele se combină cu articole simple. Eventual cu un maieu, tricou, bluză dintr-o singură culoare,care se regăseşte în carourile respective. Sau nu neapărat. Spre exemplu, pentru un imprimeu în carouri alb negru, se combină o bluză de culoare albă, neagră, sau una mult mai ţipătoare.

În cazul fustelor imprimate cu flori, avem aceeaşi situaţie ca în cea a fustelor cu carouri. Dacă sunteţi suficient de curajoase, puteţi încerca să combinaţi fustele de damă înflorate cu o cămaşă cu total alt imprimeu, însă mult mai simplu. Sau, cu o bluză cu exact acelaşi imprimeu ca fusta. Voi alegeţi preferatele voastre!

Am vorbit de combinații, hai să descoperim şi câteva aspecte despre cum accesorizam ţinutele cu fuste. Curelele late negre din piele întoarsă cu detalii minimaliste sunt soluțiile urbane ce pun valoare spiritele dinamice. Genţile de umăr realizate din piele naturală sunt oricând detaliile cheie care dau viaţa ţinutelor vibrante. Dacă vrei outfituri lejere cu personalitate cosmopolită nu ezita să te foloseşti de eşarfe de mătase!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult