Acasa MagazinLumea femeilor Ce decizie a luat soţia lui Klaus Iohannis

Ce decizie a luat soţia lui Klaus Iohannis

scris de L.M.
26 afisari

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a decis să continue să predea la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, însă cu jumătate de norma.

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis

Consiliul de Administrație al școlii a aprobat cererea primei doamne prin care solicită să rămână cadru didactic, profesând opt ore pe săptămână, potrivit Turnulsfatului.

Carmen Iohannis a declarat la începutul anului că nu intenționează să renunțe la meseria de dascăl și va continua să predea la Colegiul Gheorghe Lazăr. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat televiziunii naționale.

La întrebarea „Veţi mai preda în Sibiu sau vă veţi muta în Bucureşti?„, Prima Doamnă a răspuns: „Intenţionez să păstrez câteva ore în colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu şi mai ales să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani. Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva la Bucureşti. Nu, n-aş vrea să renunţ la carieră”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult