Acasa MagazinLumea femeilor Cine e cea mai frumoasă femeie în bikini?

Cine e cea mai frumoasă femeie în bikini?

scris de L.M.
3 afisari

Actriţa americană Raquel Welch a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini din toate timpurile, în urma unui sondaj realizat de lanţul de magazine Debenhams din Marea Britanie.

Raquel Welch

Raquel Welch a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini

Raquel Welch, actriţa americană în vârstă de 70 de ani, a fost desemnată marea învingătoare în acest sondaj inedit, graţie fotografiilor ei în costume de baie realizate în anii 1960 şi 1970, informează express.co.uk.
Pe locul al doilea s-a clasat starleta americană Kim Kardashian, în vârstă de 30 de ani.
Legendarele actriţe Ursula Andress – în vârstă de 75 de ani – şi Helen Mirren – în vârstă de 65 de ani – au demonstrat faptul că vârsta nu reprezintă un impediment pentru a fi considerată o femeie sexy şi au reuşit să se claseze printre primele 10 frumuseţi în bikini.
Locurile următoare din Top 10 au fost ocupate de Halle Berry, Beyonce Knowles, Cindy Crawford, Tyra Banks, Denise Richards şi Brooke Shields.
Reprezentanţii lanţului de magazine Debenhams, organizatorii acestui sondaj inedit, au declarat că rezultatele acestuia demonstrează faptul că formele voluptuoase sunt din nou în vogă, în detrimentul siluetelor extrem de subţiri care au fost la modă în anii 1990 şi 2000.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult