Acasa MagazinLumea femeilor Cine este tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024

Cine este tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024

scris de M.I.
254 Afisari

Ada Maria Ileana, tânăra în vârstă de 26 de ani care a participat la emisiunea „Love Island România”, a fost selectată să reprezinte România la prestigiosul concurs Miss World 2024, care se desfășoară în perioada februarie-martie, în India.

Ada-Maria Ileana, una dintre cele mai strălucitoare prezențe din lumea frumuseții, va reprezenta România la dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusețe la nivel global. Competiția Miss World a fost reprogramată și se va desfășura între februarie și martie 2024, conform PRO TV.

Tânăra și talentata Ada-Maria se va alătura elitei de modele la cea de-a 71-a ediție a concursului Miss World, un eveniment grandios ce va avea loc în India.

Cine este Ada Maria Ileana

Ada-Maria este deja o figură cunoscută în lumea competițiilor de frumusețe, având multiple titluri de prestigiu în palmares. Vestea că va reprezenta România la Miss World i-a fost adusă chiar în timpul filmărilor pentru show-ul „Love Island România”, difuzat în toamnă pe VOYO și la PRO TV.

Participarea Adei la „Love Island România” a oferit publicului ocazia să o cunoască mai bine. În timpul competiției, Ada s-a îndrăgostit de Andrei, formând un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a acestuia. Chiar dacă a părăsit emisiunea singură, Ada a declarat că a învățat multe lecții importante despre sine și despre valoarea sa.

Recent, Ada-Maria Ileana a fost protagonista unei impresionante ședințe foto pentru Miss World, în care a purtat cu grație coroana și eșarfa Miss World România. Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, stil sirenă, împodobită cu cristale și paiete, Ada a radiat în fața aparatului de fotografiat.

Pe lângă cariera sa în modeling, Ada-Maria Ileana este o tânără extrem de talentată și dedicată în domeniul academic. Ea deține un master în Politici Publice de la prestigioasa University College London și este licențiată în Studii de Securitate. Pasionată de relații internaționale și diplomație, Ada lucrează de șase ani ca profesor de limba engleză, fiind certificată de Cambridge.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult