Acasa MagazinLumea femeilor Clip publicitar fierbinte cu Penelope Cruz pentru lenjerie (video)

Clip publicitar fierbinte cu Penelope Cruz pentru lenjerie (video)

scris de L.M.
1 afisari

Penelope Cruz a realizat un nou videoclip fierbinte pentru a promova colecția de lenjerie L’Agent by Agent Provocateur, al cărei designer este împreună cu sora sa, Monica.

Clip publicitar fierbinte cu Penelope Cruz

La fel ca și în cazul precedentului său clip pentru L’Agent, în care apărea și celebrul ei soț, actorul spaniol Javier Bardem, deținător al unui premiu Oscar, artista a imaginat, în calitate de scenaristă, o poveste plină de erotism și de umor.

Acțiunea filmului se derulează sub soarele arzător dintr-un deșert. Top-modelul spaniol Jon Kortajena joacă rolul unui bărbat rătăcit și însetat, care la un moment dat vede în zare nu doar o fata morgana, ci… mai multe. Un automobil, condus de o femeie frumoasă (Penelope Cruz), se oprește și din el coboară numeroase tinere seducătoare. Pe ritmurile melodiei „Single Dutch” de la Optimist, ele se lansează într-un dans plin de vervă, în care își scot hainele sport și rămân în lenjerie intimă din dantelă.

Este posibil ca totul să fi fost însă doar un vis, sugerează finalul ironic. Campania publicitară a firmei este însă o realitate. Rămâne de văzut dacă rezultatele comerciale ale campaniei publicitare vor fi comparabile cu cele ale clipului regizat de Penelope Cruz.

3 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 08:58

BORFFETA batrina si ridata a ramas in Cadilacul antyk de varsta ei .
La inaintare au iesit cordelinele tinere care intradevar induc starea de
FATA MORGANA la bietul buyet!

urbos 05-08-2014 - 09:46

Mai bine povesteste cum e sa faci laba in scaunul cu rotile.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 09:57

Matta e pwe aproapeori swe babardeste cu caini maidanezi din spatele haizlei !
Not Disturb , swe intretzine doar la 80 codolani ,
TE intretzine cu babarditul , viermme !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult