Acasa MagazinLumea femeilor Confesiunea unui „barbat” milos

Confesiunea unui „barbat” milos

scris de Ziua Veche
11 afisari

O intamplare mi-a scos in cale virtuala un barbat cu ghilimele, caruia ii cerusem sa scrie un text. In general, m-am straduit, dar nu chiar neincetat, ca Spinoza, sa nu ridiculizez (asta nu prea mi-a iesit), sa nu deplang si nici sa dispretuiesc actiunile umane, ci sa le inteleg

. Dar confesiunea lui dezinvolta, pe langa coincidenta de nume (nu spui care) si meteahna (nu e nevoie), s-a dovedit taman un exemplu dintre acelea care pot face foarte dificila stradania :). „Experientele mele de viata si activitate in legatura cu acest subiect generos al relatiei cu frumosul feminin, mai ales la o anumita varsta (doar 61! dar daca-i dai bice il poti ajunge pe baritonul Iordanescu – 80 de ani si 600 de femei ), nu le pot face publice. Ar urma represalii (vaai) si nu cred ca le pot face fata. Sotia mea s-a stins acum trei ani, dupa alti 30 de convietuire superba.

 N-am inselat-o niciodata si o consider ingerul care m-a vegheat si sustinut si care si acum se roaga in continuare pentru sufletul meu (n-ar fi trebuit sa se odihneasca?). Pe parcursul anului trecut, cateva incidente urmau sa-mi schimbe filozofia de viata (na, belea!). Mai intai a fost un accident de masina, din care am scapat ca prin minune, apoi am cazut pe neasteptate intr-un loc public si am fost inconstient 8 ore. Inima mea obosise si acum am un stimulator cardiac. Sigura solutie pentru a ma tine in viata si intr-o relativa stare de normalitate (!?). 

Dupa aceste experiente m-am schimbat brutal si decisiv. Am inteles, dintr-o data (curat, epifanie!), ca notiunea de viitor nu are nicio valoare. Nu are rost sa-ti faci proiecte de viitor, atata timp cat nu stii cat dureaza acest viitor (ce profund…). Experientele mi-au demonstrat ca viitorul se poate curma brutal si in secunda urmatoare. Si atunci am inceput sa simt nevoia de a trai in prezent, de a gusta tot ce el poate sa-mi ofere, ca si cum fiecare zi ar fi ultima (a naibii carpe diem!). Sa ma bucur de viata, sa nu refuz nimic, sa recuperez timpul pierdut (pai, nu era spendid?). Am descoperit ca sunt iubit de femei (alta belea!). Unele nu aveau curaj sa se apropie de mine (timide, mon cher…), ma considerau un tip exasperant de moral. Cum le-am incurajat putin, au inceput sa vina peste mine buluc (doamnelor, pai, se poate? pe rand, va rog!). Iar eu nu le-am mai respins (Casanovule!), din contra. M-am bucurat de tot ce-mi ofera. Acum am iubite la Paris, la Timisoara, la Bucuresti, la Resita, la Pitesti, la Arad (atat?). Unele sunt tinere, de 35 de ani, altele cu 20 de ani mai in varsta (decat cine, pacatele mele?). Ma intalnesc cu ele periodic, uneori pe teren neutru, si le iubesc. Si ma iubesc (Margineanule!). E dificil de facut in asa fel incat sa nu stie unele de altele (o fi! un alt „barbat” zicea ca pe femei trebuie sa le minti ca porcu’ !). Unele ma cauta in fiecare zi telefonic, chiar de mai multe ori, si eu trebuie sa am scuze potrivite in cazul in care m-as afla cu altcineva (putina compasiune, va rog!)). Asa traiesc, ca un tip amoral, aproape depravat, dar fericit ca traiesc, ca mi s-a mai dat o sansa, ca cineva ma ocroteste (sa fie sotia?) si imi arata ca mai am ceva de facut in viata (fuck-ut adica). Cum sa spun eu asta femeilor? (las’ pe mine!) Cum sa le impartasesc aceasta experienta, acest mod de viata? Iti dai seama ce ar urma (nu te teme, si femeile e oameni). Pentru cititoare poate ar fi interesant (eu n-as baga nimic in foc) si ar naste comentarii furibunde si prelungite. Dar eu nu as mai avea liniste. Si tin atat de mult la ea. De aceea, am decis sa ma abtin (de scris e vorba). Acum probabil ti-ai schimbat parerea despre mine.” Nu.

 Articol aparut in saptamanalul ziuaveche.ro numarul 13

 

 

 

 

 

 

0 comentariu

e posibil? 28-09-2010 - 16:16

daca e adevarat…atunci altele sunt trebile tarii nu mizeriile cu politai si slugile lui vantu si felix

Viorica Ianc 29-09-2010 - 04:15

Succes in afaceri !
Si sanatate !

CAOLIN 29-09-2010 - 04:38

Le-a pus impozite mai mici ? Le da credite pe termen lung si cu dobanda mica ?

Samurai 29-09-2010 - 06:22

Super tare!!!
Bravo ziua, ar fi buna cate una pe zi…

banii ue 01-10-2010 - 13:11

Eo inventie sau e pe bune. Cum pot comanda produse de la Rastoaca?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult