Acasa MagazinLumea femeilor Cu cât s-a vândut Rolls-Royce-ul lui Brigitte Bardot (video)

Cu cât s-a vândut Rolls-Royce-ul lui Brigitte Bardot (video)

scris de L.M.
13 afisari

O mașină Rolls-Royce de colecție, care i-a aparținut actriței Brigitte Bardot, s-a vândut la o licitație organizată sâmbătă la Paris cu 286.000 euro, informează closermag.fr.

Cu cât s-a vândut Rolls-Royce-ul lui Brigitte Bardot

Cu cât s-a vândut Rolls-Royce-ul lui Brigitte Bardot

La salonul Retromobile au fost scoase la licitație numeroase mașini care le-au aparținut unor vedete. Nu mai puțin de 177 de mașini de colecție au fost aduse la salon, printre care și somptuosul Rolls-Royce Silver Cloud, care a fost al actriței franceze acum 50 de ani. Un alt automobil adjudecat — cu 48.900 euro — a fost un Chevrolet Bel Air, condus în trecut de Ringo Starr, iar o motocicletă a umoristului Coluche a fost cumpărată cu 7.700 euro. Un Maserati Ghibli Spyder 1969 s-a vândut la licitație cu 749.500 euro, record mondial pentru această mașină.

Frumosul Rolls-Royce din 1962, care i-a aparținut Brigittei Bardot, are o poveste frumoasă, avându-l printre foștii proprietari și pe Charles Aznavour. ‘Cumpărătorul va primi și o copie a certificatului de înmatriculare pe numele Brigitte Bardot’, a spus Artcurial Motorcars, organizatorul licitației.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult