Acasa MagazinLumea femeilor Cum a reușit Kate Middleton să ascundă faptul că este bolnavă

Cum a reușit Kate Middleton să ascundă faptul că este bolnavă

scris de C.S.
336 Afisari

Prințesa Kate și-a amânat pentru o vreme îndatoririle regale din cauza operației abdominale. 

Puternică, atletică, devotată și mereu impecabilă, prințesa de Wales este la fel de vulnerabilă ca oricine în fața unei crize medicale.

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 22: Catherine, Princess of Wales during the State Banquet at Buckingham Palace on November 22, 2022 in London, England. This is the first state visit hosted by the UK with King Charles III as monarch, and the first state visit here by a South African leader since 2010. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

La 42 de ani, prințesa se află la apogeul puterilor sale. Stresul și tensiunile vieții ocupate și-au pus amprenta pe sănătatea sa, motiv pentru care Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale la abdomen.

Detaliile despre starea ei medicală sunt ținute secrete de familia regală. Momentan se știe doar că prințesa este internată la cel mai mare spital privat din Marea Britanie și că va rămâne acolo pentru încă 10-14 zile.

Prințul William și-a luat, la rândul său, o pauză de la activitățile publice pentru a fi alături de soție și de cei trei copii ai lor. Toate acestea reflectă faptul că prințesa de Wales a trecut printr-o intervenție chirurgicală importantă și nu una tocmai simplă.

În plus, prințesa Kate a fost văzută ultima oară în spațiul public în dimineața zilei de Crăciun, când a participat la slujba de la Biserica Sandringham, din Norfolk.

Când se va întoarce acasă, viitoarea regină va avea o perioadă de recuperare, fiind îngrijită de cei mai buni medici englezi din domeniu. Cel mai probabil prințesa de Wales va petrece câteva luni departe de ochii publicului și de îndatoririle regale, conform Mirror.

În declarația emisă de Palatul Kensington a fost subliniat faptul că prioritatea prințesei sunt copiii ei – Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, opt ani, și Prințul Louis, cinci ani.

„Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei”, se arată în declarație.

Cum a reușit să ascundă faptul că este bolnavă

Kate Middleton a avut câteva săptămâni foarte ocupate înainte ca Palatul Kensington să anunțe că a suferit o intervenție chirurgicală abdominală.

Palatul a anunțat, miercuri, că prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a suferit săptămâna aceasta o „intervenție chirurgicală abdominală planificată”.

Pentru că Palatul a precizat că operația a fost „planificată„, asta înseamnă că prințesa de Wales s-a confruntat mai mult timp cu probleme de sănătate.

Kate a avut o lună decembrie plină. Pe 5 decembrie prințesa a avut o vizită de dimineață la un spital și seara a participat la o recepție.

Prințesa Kate și-a început ziua la Spitalul de Copii Evelina din Londra, unde a inaugurat Unitatea de Chirurgie de zi pentru copii.

În acea seară, prințesa de Wales s-a alăturat prințului William, regelui Charles și reginei Camilla la Palatul Buckingham pentru recepția diplomatică. Evenimentul anual întâmpină sute de membri ai Corpului Diplomatic la reședința regală, iar Kate a strălucit din nou.

Pe 8 decembrie, Kate a găzduit cel de-al treilea concert anual „Together At Christmas” la Westminster Abbey. Nimic nu a dat-o de gol că ar suferi de probleme de sănătate. 

Aproximativ două săptămâni mai târziu, în ziua de Crăciun, prinții de Wales au participat la slujba de la biserica Sandringham. Acolo au părut relaxați și binedispuși, ca de fiecare dată. 

Nici prințul William și nici prințesa Kate nu au fost văzuți în săptămâna următoare. De obicei, prinții de Wales își reduc programul atunci când George, Charlotte și Louis sunt liberi de la școală.

Kate a împlinit 42 de ani pe 9 ianuarie și și-a petrecut ziua într-un cadru privat, motiv pentru care nu a fost văzută în spațiul public.

Pe de altă parte, William a făcut prima ieșire oficială din noul an săptămâna trecută. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS