Acasa MagazinLumea femeilor Cum arată Cindy Crawford în costum de baie și fără machiaj

Cum arată Cindy Crawford în costum de baie și fără machiaj

scris de L.M.
17 afisari

Celebra Cindy Crawford a atras multe priviri în această săptămână pe o plajă din Miami, unde s-a bronzat într-un costum de baie alb și fără să fie machiată, așa cum obișnuia să apară în public, scrie UPI.com.

Cindy Crawford

Cindy Crawford

Modelul de 49 de ani a fost zărit bucurându-se de vremea frumoasă alături de soțul său, Rande Gerber. Cei doi se află la Miami pentru a promova noua carte a lui Cindy Crawford, ‘Becoming’, lansată în 29 septembrie, care prezintă viața și cariera vedetei, cu un bogat conținut fotografic.

‘Cine are nevoie de coafură și machiaj când arăți astfel chiar și după ce ai înotat în apa oceanului’, a scris pe Instagram Rande Gerber referindu-se la soția sa, menționând totodată că turneul de promovare al cărții continuă la Miami.

În urmă cu câteva luni, Crawford a fost victima unui incident, persoane necunoscute sustrăgând una din fotografiile neretușate ale vedetei realizate pentru revista Marie Claire Mexico. Fotografia a fost modificată cu un program de editare fotografică și a fost apoi difuzată pe internet.

Cindy Crawford și Rande Gerber sunt căsătoriți din 1998 și au împreună doi copii — Presley (16 ani) și Kaia (14 ani).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult