Acasa MagazinLumea femeilor Cum arată Claudia Schiffer la 45 de ani

Cum arată Claudia Schiffer la 45 de ani

scris de L.M.
43 afisari

Cunoscutul model Claudia Schiffer s-a născut la 25 august 1970, în Rheinberg, Renania de Nord-Westfalia, un mic oraș aflat la 15 km de Duisburg, Germania.

Claudia SchifferEste fiica lui Gudrun și Heinz Schiffer, are doi frați — Stefan și Andreas — și o soră — Ann Carolin. Claudia declara că era foarte populară în liceu, dar fiind foarte înaltă (1,80 m), a devenit foarte timidă.

Deși își dorea să devină avocat și să lucreze împreună cu tatăl ei, la vârsta de 17 ani a fost remarcată de Michael Levaton, șeful Metropolitan Model Agency, care i-a propus un contract de model.

Având dimensiuni de invidiat, părul blond, ochii albastru deschis, a ajuns în vârful topurilor de popularitate în anii ’90, devenind unul dintre modelele de mare succes. A apărut în revista Elle la Paris, ulterior a fost aleasă de Karl Lagerfeld să devină noua imagine Chanel. A apărut în ”Guess?”, un clip publicitar pentru Jeans în America de Nord, a prezentat creații vestimentare pentru Versace, Jil Sander, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Valentino.

A apărut ca model pe coperțile celebrelor reviste Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Time.

Schiffer a apărut într-o serie de filme și videoclipuri muzicale, primul ei film a fost ”Richie Rich” (1994), apoi a jucat, alături de Dennis Hopper și Matthew Modine, în ”The Blackout”, apoi în ”Black and White” (1999) și ”Friends & Lovers”.

A mai apărut în ”In Pursuit”, ”Life Without Dick”, ”Love Actually”, ”Zoolander”. A participat la mai multe talk-showuri și sit-comuri, cum ar fi Larry King Live, Late Show David Latterman, Late Night cu Conan O’Brien, Dharma & Greg și Arrested Development.

Claudia Schiffer a găzduit French Fashion Awards și The World Music Awards în Monaco.

De asemenea, a apărut în multe videoclipuri ale lui Bon Jovi. A deținut, împreună cu Naomi Campbell, Christy Turlington și Elle Macpherson lanțul de restaurante ”Fashion Cafe”.

A fost aleasă de revista People drept una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume în anii 1990 și 1991. A fost purtător de cuvânt al unei organizații medicale sprijinind lupta împotriva cancerului la sân, a fost voluntar UNICEF, deține recordul pentru supermodelul cu cele mai multe apariții în diverse reviste (peste 900).

Claudia Schiffer a apărut în foarte multe clipuri publicitare comerciale, iar în anul 2004 a fost nominalizată pentru PFC Award.

A avut o relație timp de cinci ani cu iluzionistul David Copperfield, iar în 2002 s-a căsătorit cu Matthew Vaughn la o biserică din Shimpling, fiind părinții a trei copii — Caspar, Clementine și Cosima. Locuiește împreună cu familia la Londra. În timpul liber, Claudia joacă tenis, merge la schi și practică echitația.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult