Acasa MagazinLumea femeilor Cum decorăm casa şi masa de Paşte

Cum decorăm casa şi masa de Paşte

scris de A.B.
46 afisari

În ziua de Paşti, pe lângă preparatele tradiţionale, de pe masă nu trebuie să lipsească florile de primăvară, ouăle decorative şi coşuleţele cu iepuraşi de ciocolată.

decoratiuni-masa-paste

foto: incasa.ro

Masa

de Paşti trebuie să fie plină de culoare. E indicat să folosim culorile primăverii, galben, verde şi roz. Dacă aceste culori nu sunt pe gustul dumneavostră, puteţi să folosiţi turcoazul sau portocaliul. Efectul va fi acelaşi: veselie şi optimism.

Nu trebuie să lipsească de pe masă multe flori de primăvară: de la narcise, la lalele, pe care să le asortaţi cu restul decoraţiunilor din casă, precum faţa de masă sau şerveţele. Mirosul de zambile proaspete va îndulci atmosfera.

Nu uitaţi nici de coşuleţele cu iepuraşii de ciocolată. În mod sigur, invitaţii se vor îndulci.

De asemenea, ouăle colorate, iepuraşii, puii de găină şi mieluşeii sunt printre decoraţiunile care înfrumuseţează masa de sărbătoare.

În magazinele de specialitate se găsesc cele mai variate accesorii cu tematică pascală, pe care le puteţi aşeza fie pe masă, fie pe rafturi. Puteţi să faceţi chiar dumneavoastră un coşuleţ plin de ouă, pentru a-l expune pe masa de Paşte.

Dacă doriţi să amenajaţi întreaga cameră pentru masa în familie, alegeţi ghirlandele de flori folosind aceleaşi culori pe care le-aţi folosit la decorarea mesei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult