Acasa MagazinLumea femeilor Cum se face bine sex dimineaţa

Cum se face bine sex dimineaţa

scris de L.M.
4 afisari

Sexul de dimineaţă practicat frecvent îţi garantează un început de zi incendiar.Probabil ţi-ai dat seama până acum că bărbaţii sunt mereu pregătiţi să facă sex dimineaţa. Dacă nu ştiai, e cazul să afli că şi corpul tău este pregătit dimineaţa pentru o scurtă partidă de sex.

sexConform unui studiu realizat de Universitatea Harvard, ritmul circadian al femeii este uşor diferit de cel al bărbatului. Acesta energizează femeia dimineaţa şi este total „obosit” noaptea, înainte de culcare. A face sex înainte de a adormi este împotriva instinctului natural de a „vegeta” seara.

Dacă organismul nostru ne cere sex dimineaţa, de ce nu îi îndeplinim dorinţa? Experţii spun că femeile îşi ignoră „gândurile necurate” deoarece nu sunt mulţumite de felul în care arată şi că nu au respiraţia proaspătă. Mai degraba îşi verifică telefonul decât să se apropie mai mult de iubitul lor.

Aceste lucruri se pot schimba foarte uşor. Dacă vrei să îţi asculţi instinctele şi să te bucuri de o partidă de sex dimineaţa, iată câteva trucuri:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult