Acasa MagazinLumea femeilor De Paşti, ne îmbrăcăm de la Prada

De Paşti, ne îmbrăcăm de la Prada

scris de A.B.
2 afisari

Designerul Agatha Ruiz de la Prada îşi prezintă, la Bucureşti, noua colecţie, prêt-à-porter toamnă-iarnă, un spectacol plin de culoare, tinereţe, extravaganţă şi lume bună.

agatha ruiz de la prada

foto: zimbio.com

Noua colecţie, toamnă-iarnă (AW) 2012-2013, debordează de culoare şi naturaleţe sofisticată, dar subliniază şi adevărata funcţionalitate. Modele geometrice voluminoase combinate cu cascade de linii drepte creează percepţia unor siluete în continuă mişcare.

Cu ocazia vizitei la Bucureşti, Agatha Ruiz de la Prada va fi invitată de onoare, marţi, la „Fashion Start” – evenimentul anual de modă susţinut de cei mai talentaţi studenţi de la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, desfăşurat la Cocor.

Cu această ocazie, cunoscutul designer spaniol va dezvălui studenţilor o parte din secretele ascensiunii sale, dar şi tendinţele care dau tonul anul acesta în materie vestimentară.

De marţi până joi, cinci dintre piesele din noua sa colecţie vor fi expuse la Galeria Designerilor Români din Cocor.

Agatha Ruiz de la Prada a intrat în lumea modei în 1981, cu prima colecţie de vestimentaţie feminină pe care a prezentat-o la Madrid. Astăzi, colecţiile ei revin mereu pe podiumurile de modă din Spania, Franţa, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Santo Domingo, Statele Unite, Mexic şi multe alte ţări.

Este a doua oară când Agatha Ruiz de la Prada îşi lansează o colecţie în România. Cu trei ani şi jumătate în urmă, designerul a prezentat la Bucureşti colecţia „Incredible Nice”, primăvară-vară 2009.

Spectacolul de modă va avea loc miercuri, de la ora 20.00, la World Trade Plaza din Capitală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult