Acasa MagazinLumea femeilor Elixirul tinereţii – Anette Larkins are 70 de ani, dar arată de 30

Elixirul tinereţii – Anette Larkins are 70 de ani, dar arată de 30

scris de A.H.
22 afisari

Anette Larkins, în vârstă de 70 de ani, din Florida a uimit o lume întreagă. Deşi este mamă şi bunică, poţi să juri că are maxim 30 de ani.

Femeia spune că a găsit elixirul tinereţii şi mărturiseşte că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică. Ea spune că secretul constă în dieta pe care o respectă cu sfinţenie încă de când avea 27 de ani: este vegetariană şi mănâncă doar fructe şi legume crude, pe care le cultivă singură în propria grădină. Mai mult, ea colectează apă de ploaie pe care o bea ca atare şi cu ajutorul căreia îşi prepară diverse sucuri.”Mănânc doar fructe, legume, nuci şi seminţe. Grădina mea e plină de legume şi consum doar alimente crude. Nu pot mânca alt tip de mâncare. Diverse persoane îl întrebă pe soţul meu de ce stă cu o femeie atât de tânără. Sunt o femeie energică, mă trezesc la 5:30 în fiecare zi şi sunt plină de energie„, a declarat Anette Larkins.

Soţul femeii are 54 de ani şi nu urmează acelaşi regim ca şi soţia lui, însă este mândru de faptul că are o parteneră de viaţă, care pare să nu îmbătrânească niciodată. Se pare că elixirul tinereţii nu este chiar o poveste. În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că extractul de fruct de rodie, care includea atât miez cât şi coaja şi seminţele, duce la reducerea semnificativă a deteriorării celulelor creierului, muşchilor, precum şi la efecte benefice asupra îmbătrânirii pielii.

2 comentarii

Lueta 07-03-2012 - 14:22

As fi zis ca are 45-50 de ani in nici un caz nu arata de 30, chiar nimeni nu se uita la gatul femeii ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult