Acasa MagazinLumea femeilor Femeia, orgasmul şi sunetele din timpul actului sexual

Femeia, orgasmul şi sunetele din timpul actului sexual

scris de L.M.
65 afisari

Cercetătorii au demonstrat că sunetele pe care le scot femeile în timpul actului sexual nu corespund neapărat cu momentul orgasmului.

Cele mai ciudate poveşti sexuale din 2010!

Adevărul despre sunetele pe care le scot femeile în timpul sexului

Conform unui studiu al Universităţii din Lancashire, femeile scot sunetele specifice înainte de orgasm sau în timpul orgasmului partenerului, scrie dailymail.co.uk.

Descoperirire sunt rezultatul unui studiu realizat pe 71 de femei cu vârsta medie de 22 de ani. Scopul studiului a fost să identifice dacă expresiile vocale ale femeilor sunt provocate de orgasm sau se petrec independent.

Fiecare participantă a completat un chestionar despre propriul comportament sexual, care a conţinut detalii despre felul în care ajung la orgasm şi în ce moment se exprimă prin sunete. Majoritatea femeilor au răspuns că scot sunetele înainte orgasmului propriu sau în timpul orgasmului partenerului.

Cercetătorii cred că motivul acestei discrepanţe este acela că femeile manipulează comportamentul masculin în avantajul lor. O altă sugestie a acestui comportament este că femeile urmează un „scenariu sexual”.

Se pare că femeile nu scot sunete în timpul actului sexual pentru a-şi exprima propria bucurie, ci pentru a-şi ajuta partenerul să atingă punctul culminant„, spune medicul John Grohol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult