Acasa MagazinLumea femeilor Femeile violează bărbaţii

Femeile violează bărbaţii

scris de L.M.
2 afisari

Poliţia din Zimbabwe a alertat populaţia masculină cu privire la creşterea numărului violurilor realizate de femei, care asaltează bărbaţii în ideea că actul sexual le va aduce succes în afaceri.

Zimbabwe women

In Zimbabwe, barbatii sunt violati de femei

Forţele de securitate au recomandat călătorilor să nu facă autostopul după ce trei femei au violat un bărbat de 32 de ani pe care l-au luat de pe marginea drumului săptămâna trecută, potrivit ziarului oficial Herald. Incidentul este ultimul din seria în creştere a asalturilor comise de femei asupra bărbaţilor tineri care se înregistrează de un an în această ţară.

Bărbatul, care făcea autostopul dinspre capitala Harare, a fost invitat să se urce într-o maşină în care se aflau trei femei care i-au injectat un narcotic, atunci când acesta a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ele.

Inspectorul de poliţie, Clemence Mabgweazara, a recomandat călătorilor să folosească exclusiv transportul public şi să evite să se urce în maşinile unor necunoscute. „Valul de agresiuni sexuale asupra bărbaţilor din partea unor femei ‘războinice’ este îngrijorător şi totodată şocant„, scrie ziarul Herald.

Femeile s-au interesat mai întâi dacă tânărul avea copii, pentru a-i verifica probabil fertilitatea şi i-au oferit bani dacă acceptă să întreţină relaţii sexuale cu ele. Cum tânărul a refuzat acestea i-au inoculat o substanţă încă neidentificată. „A început să se simtă rău şi slăbit„, a spus inspectorul. Bărbatul a fost jefuit, violat şi abandonat pe marginea drumului.

Luna trecută, un bărbat a fost violat în oraşul occidental Karoi de o automobilistă care l-a intimidat cu un şarpe pentru a-l obliga să întreţină relaţii sexuale cu ea. Anterior, trei femei îmbrăcate în sutane albe, similare celor ale sectei religioase Apostolica, l-au forţat cu ţeava pistolului pe un alt bărbat din Beatrice, să aibă relaţii sexuale cu ele.

Zimbabwe deţine una din ratele cele mai înalte de îmbolnăviri de SIDA din lume, cu o persoană din şapte infectate. Totuşi în majoritatea violurilor denunţate, femeile pare că au folosit protecţie, conchide ziarul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult