Acasa MagazinLumea femeilor Fusta scurtă, pentru femei încrezătoare

Fusta scurtă, pentru femei încrezătoare

scris de A.B.
38 afisari

Vă vine să credeţi sau nu, dar lungimea fustei vă poate spune ce fel de femeie sunteţi. Ei bine, cu cât fusta este mai scurtă cu atât sunteţi mai încrezătoare.

fusta miniLungimea fustei variază de-a lungul vieţii cu 50 de centimetri, iar femeile de 23 de ani poartă cele mai scurte fuste. Potrivit unui studiu, femeile încrezătoare poartă fuste mini până la 45 de ani.

Cele mai multe fete îşi doresc prima fustă mini la 14 ani, dar se mulţumesc până la urmă să-şi cumpere una la 16 ani, potivit The Sun.

Până la 19 ani , fetele poartă fuste de 36 de centimetri. Fustele sunt scurtate apoi la 32 de centimetri, ajungând la cele mai mici dimensiuni la 23 de ani.

Când sunt într-o primă relaţie serioasă, studiul a relevat că femeile tind să mărească cu 5 centimetri lungimea fustei. Totuşi, cele căsătorite, ajunse în jurul vârstei de 34 de ani, îşi scurtează din nou fusta.

Aceeaşi mărime rămâne până în jurul vârstei de 40 de ani, când ele realizează că trebuie să mai adauge puţin material la fustă.

Femeile între 49 şi 60 de ani preferă fustele care trec de genunchi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult