Acasa MagazinLumea femeilor Gladiatorul Lis îi biciueşte pe amanţii soţiei

Gladiatorul Lis îi biciueşte pe amanţii soţiei

scris de D.P.
6 afisari

Oana Lis a fost sărutată de Maximus şi a fost biciuită de soţul său.

Care e Lis?

Cuplul Viorel si Oana Lis au jucat in premiera rolul a doua personaje din film ieri noapte in club Princess, fiind inviatii speciali in cadrul show-ului de dans si balet, pus in scena de trupa Taboo Boys&Girls.

Fostul primar al Capitalei l-a intruchipat Antonius Proximo, negutatorul de gladiatori care il aduce pe Maximus sa se lupte la Collosseum si a urcat pe scena costumat intr-o mantie neagra cu gluga, asemanatoare calugarilor, accesorizata cu brau, bici si o sabie, intocmai personajului sau. Dupa ce a primit indicatiile ,,regizorale,, Viorel s-a retras la o sala de jocuri electronice, pe care acesta a descoperit-o bucuros chiar langa clubul Princess. Sotia sa, Oana a interpretat in spectacol rolul iubitei sale si a purtat o tinuta rosie, culoarea sa preferata.

Gandit ca un rezumat al actiunii filmului “Gladiatorul”, momentul artistic a fost foarte concentrat si dinamic, dansatorii profesionisti de la Taboo Boys avand o coregrafie spectaculoasa, precum si costumatii specifice perioadei respective. Momentul cel mai apreciat de public a fost transpunerea luptei finale dintre generalul “Maximus”,  interpretat genial de Russell Crowe in film si “Commodus”, intocmai ca in celebra arena, iar pe ecranele amplasate in toata locatia au rulat scene din pelicula pe tot parcursul evenimentului.

Finalul ,,apoteotic,, a fost marcat insa de cei doi invitati speciali. Oana trebuia sa flirteze cu Maximus, iar negustorul de sclavi, interpretat de Viorel sa ridice biciul asupra lor. In afara scenariului, Remus de la Taboo Boys a luat-o in brate pe sotia fostului primar si a sarutat-o dragastos, iar Viorel a intrat imediat in rol biciuindu-i pe amandoi de mai multe ori. Apoi a scos-o pe Oana de pe scena infasurandu-i biciul in jurul gatului, gata gata sa o sugrume.

1 comentariu

BULA 29-10-2011 - 12:39

Stiti si voi vorba din popor:
„Decat sa mananci un rahat (babaciune) de unul singur, mai bine o prajitura cu mai multi”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult