Acasa MagazinLumea femeilor Jennifer Lopez, șefa columbiană a unui cartel al drogurilor

Jennifer Lopez, șefa columbiană a unui cartel al drogurilor

scris de L.M.
10 afisari

Actrița Jennifer Lopez va interpreta rolul șefei unui cartel al drogurilor, Griselda Blanco, într-un film de televiziune al rețelei HBO, scrie UPI.com.

Jennifer Lopez, în costum de baiePotrivit revistei Variety, Lopez va fi și producător executiv al proiectului respectiv prin compania sa Nuyorican Productions. Deocamdată nu au fost anunțați alți membri ai distribuției.

„Am fost fascinată de viața acestei femei corupte și complicate”, a indicat Jennifer Lopez, adăugând că „ideea colaborării cu HBO este perfectă pentru a aduce la viață povestea Griseldei Blanco”.

Filmul va spune povestea adevărată a lui Blanco, o celebră șefă columbiană a unui cartel al drogurilor cunoscută ca „Nașa Cocainei”, care a „revoluționat” traficul de droguri în SUA în anii ’70 și ’80.

Blanco a fost ucisă în Columbia în septembrie 2012 și a fost subiectul unui documentar despre droguri, „Cocaine Cowboys”, difuzat în 2006.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult