Acasa MagazinLumea femeilor UPDATE – Kate Middleton a născut bebelușul regal (live video)

UPDATE – Kate Middleton a născut bebelușul regal (live video)

scris de D.P.
4 afisari

UPDATE – Prințul de Wales, Charles, și ducesa de Cornwall, Camilla, au declarat că sunt extrem de încântați de nașterea celui mai nou membru al cuplului regal William și Catherine, fetița va purta titlul de prințesă de Cambridge, relatează BBC News, ediția online.

bebelusul regalFetița, al cărui nume nu a fost încă anunțat, este al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul britanic și va purta titlul de prințesă de Cambridge, potrivit BBC News și AFP.

Mii de britanici curioși și foarte mulți jurnaliști așteaptă în fața intrării de la aripa Lindo a spitalului Saint Mary din vestul Londrei pentru a afla numele fetiței ducelui și ducesei de Cambridge.

Anunțul oficial al Palatului Buckingham privind nașterea bebelușului regal a fost afișat pe un șevalet în fața palatului, potrivit tradiției casei regale britanice. Anunțul conține semnăturile tuturor medicilor care au asistat la naștere.

Prințesa, care s-a născut în dimineața zilei de sâmbătă la 08.34 a.m. (07.34 GMT), este cel de-al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul coroanei britanice după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.

UPDATE – Prințul William, duce de Cambridge, și soția sa Catherine au devenit părinți pentru a doua oară la data de 2 mai, când la Spitalul Saint Mary din Londra s-a născut fetița lor, scrie BBC News în ediția online. Fetiţa are 3,7 kilograme.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

„Alteţa Sa regală şi copilul său se simt foarte bine”, a precizat Palatul Kensington.

Prinţul William a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său.

Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţii privind naşterea bebeluşului.

Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a ajuns, duminica dimineata, la spitalul Saint Mary din vestul Londrei pentru nașterea celui de-al doilea bebeluș al cuplului regal,  a anunțat Palatul Kensington într-un comunicat, scriu BBC News în ediția online, Reuters și AFP.
Duchess-Cambridge-

Ducesa a venit la spital la 06.00 a.m. ora locală (05.00 GMT), însoțită de prințul William, cu o mașină a Palatului Kensington.

Kate Middleton se află în faza de început a travaliului. Bebelușul regal va fi cel de-al patrulea moștenitor în linia succesiunii regale la tronul Marii Britanii.

Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, urmează să nască în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013, informează bbc.com.

Palatul Kensington a anunţat că „travaliul progresează în mod normal” pentru ducesa de Cambridge şi a confirmat că aceasta a fost dusă la spital cu o maşină, fiind însoţită de prinţul William. Ducesa Catherine a fost internată la ora 06:00 (ora 08:00, ora României).

Reprezentanţii familiei regale a Marii Britanii au spus că ducesa Catherine şi soţul acesteia, prinţul William, nu cunosc sexul celui de-al doilea lor copil. În ultimele luni, presa britanică a speculat însă că ducesa de Cambridge ar urma să nască o fetiţă, care cel mai probabil ar urma să se numească Alice.

 Bebeluşul va fi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

Atât prinţul William, cât şi fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St. Mary din Londra.

În ultimele zile, fani ai familiei regale britanice s-au adunat în preajma acestui spital, purtând steaguri şi bannere, în aşteptarea naşterii bebeluşului regal.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Ducesa de Cambridge a dezvăluit la începutul acestui an că bebeluşul se va naşte „între mijlocul şi sfârşitul lunii aprilie”.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS