Acasa MagazinLumea femeilor Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1 are amant (video)

Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1 are amant (video)

scris de L.M.
33 afisari

Laura Chiriac, candidatul ALDE pentru primăria Sectorului 1, a fost surprinsă într-o ipostază care i-ar putea strica atât căsnicia, cât şi cariera politică.

laura chiriac amantDeşi căsătorită, Laura Chiriac a fost filmată sărutându-se în parcarea unui hotel cu un alt bărbat, susțin cei de la cancan.ro. Bărbatul ar fi nimeni altul decât Sergiu Diacomatu, fostul vicepreşedinte al ANRP.

Sloganul Laurei Chiriac de pe bannerele electorale „Se poate, cu mâinile curate!” e destul de departe de viaţa dusă de candidata ALDE la primăria Sectorului 1. Aceasta a fost surprinsă de jurnaliştii de la cancan.ro în braţele lui Sergiu Diacomatu.

Din filmuleţ se vede cum cei doi se întâlnesc în parcarea unui hotel de lux din Bucureşti şi merg împreună la o cafenea. La final, despărţirea a fost una mai mult decât amicală, susțin cei de la cancan.ro. În parcare, dialogul lor, amical până atunci, s-a transformat spontan într-un sărut.

Laura Chiriac, surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu

Numele lui Sergiu Diacomatu a apărut în ultimii doi ani de zile extrem de des în dosarele retrocedărilor ilegale de pe vremea când era vicepreşedinte ANRP. În faţa procurorilor DNA, Dorin Cocoş l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul pe care l-a plătit ca să-l ajute în nişte dosare de la Restituirea Proprietăţilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat pe Sergiu Diacomatu, chiar într-o emisiune a Laurei Chiriac, ca fiind un mafiot care făcea o groază de ilegalităţi la ANRP. De altfel, la sfârşitul anului trecut, Diacomatu a şi fost reţinut de DNA într-unul dintre dosarele despăgubirilor ANRP. Dosar în care sunt urmăriți penal deputații Ioan Oltean pentru complicitate la abuz în serviciu și trafic de influență și Cătălin Teodorescu, pentru abuz în serviciu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult