Acasa MagazinLumea femeilor Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express

Laura Giurcanu şi Sânziana Negru au câştigat America Express

scris de L.M.
272 Afisari

Creatoarele de conţinut Laura Giurcanu şi Sânziana Negru sunt câştigătoarele sezonului şase al show-ului America Express. Echipa formată din Sânziana Negru şi Laura Giurcanu au câştigat trofeul şi premiul de 30.000 de euro.

Despre concurenţi:

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu

Ambele sunt vedete din online, cu sute de mii de urmăritori pe reţeaua socială Instagram. Popularitatea din online le-a transformat şi în vedete la TV sau în presa scrisă. 

Prima apariţie televizată a Laurei Giurcanu a fost tot la Antena 1, pe când avea 14 ani, în emisiunea Next Top Model, unde a şi câştigat. A devenit apoi influencer, cu sute de mii de fani pe YouTube şi Instagram. Iar apoi a apărut şi în emisiuni precum Survivor 2022, dar şi ca vlogger oficial în emisiunea Vocea României. 

În vârstă de 25 de ani, Giurcanu a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle şi Cosmopolitan.

În 2013 şi-a creat un cont pe Youtube. Giurcanu are şi o pagină de Instagram cu peste 883.000 de urmăritori. 

În prezent, este vedetă în online. Are peste 700.000 de fani pe Instagram, unde publică imagini şi clipuri despre viaţa ei de zi cu zi. 

Are numeroase apariţii la TV, dar şi în reviste, ca model. 

Sânziana Negru este un alt nume cunosc în lumea online-ului. Are peste 350.000 de urmăritori pe Instagram. S-a născut în Republica Moldova pe 11 februarie 1987. La vârsta de 7 ani s-a mutat în România, la Târgu Mureş. 

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea Comunicare. 

A încercat şi o carieră în zona de muzicală, sub numele de scenă Siella, şi a avut câteva apariţii la Neatza cu Răzvan şi Dani, dar şi în alte emisiuni.  

Alexia şi Aris Eram

Aris s-a născut pe 24 iulie 2003 şi a absolvit liceul la Şcoala Franceză din Capitală. Şi-a dorit să studieze afacerile aşa că a mers să îşi continue studiile la o Universitate din Spania. 

Alexia s-a născut în 31 august 2001 şi are 22 de ani. Şi ea a ales să îşi termine studiile tot în afara ţării, la Londra, unde a absolvit recent „University for Creative Arts”, unde a aprofundat Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice. 

Pe când era copilă a fost pasionată de dansul de societate şi a participat la numeroase competiţii alături de partenerul ei. 

Cine au fost vedetele care au participat în acest sezon?

  • Alexia Eram şi fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)
  • Comedianţii George Tănase şi Ionuţ Rusu
  • Actorul Romică Ţociu şi fiul lui, Cătălin
  • Criticul de modă Iulia Albu şi iubitul ei, Mike
  • Giulia Anghelescu (realizator Virgin Radio) şi soţul ei, Vlad Huidu
  • Soliştii Cleopatra Stratan şi Edward Sanda
  • Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineaţă şi jurnalista Sonia Simionov
  • Creatorele de conţinut Sânziana Negru şi Laura Giurcanu
  • Actriţa Ada Galeş şi mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult