Acasa MagazinLumea femeilor Lavinia Miloşovici a născut un băieţel

Lavinia Miloşovici a născut un băieţel

scris de L.M.
12 afisari

Lavinia Miloşovici a născut, marţi, un băieţel de peste trei kilograme, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu” a Spitalului Municipal din Timişoara, iar atât mama, cât şi copilul se simt bine.Nasterea a avut loc prin cezariana, iar interventia a decurs perfect.

Lavinia MiloşoviciDirectorul Spitalului Municipal din Timişoara, dr. Octavian Mazilu, a declarat corespondentului Mediafax că fosta gimnastă Lavinia Miloşovici a născut, marţi, un băieţel sănătos, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu”. Doamna Lavinia Miloşovici a născut astăzi (marţi – n.r.) la maternitatea Spitalului Municipal un băieţel de 3,150 de grame, prin operaţie de cezariană şi atât mama, cât şi copilul se simt foarte bine. Ne onorează că doamna Lavinia Miloşovici a ales maternitatea noastră, este o bucurie pentru noi”, a declarat dr. Octavian Mazilu.

Potrivit sursei citate, fiul Laviniei Miloşovici va purta numele Cosmin MihaiLavinia Miloşovici a mai avut o fetiţă, care, însă, în 2008, la vârsta de patru ani, a murit din cauza unei boli a sistemului nervos.

Lavinia Miloşovici, în vârstă de 37 de ani, a debutat în competiţiile oficiale internaţionale în 1991 şi s-a retras din activitatea competiţională după Jocurile Olimpice din 1996. Fosta gimnastă a participat la trei ediţii ale Campionatelor Europene de juniori şi seniori, şapte Campionate Mondiale şi la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, adunând 29 de medalii, din care 13 de aur.

3 comentarii

BULA 16-01-2013 - 04:24

Sa-i traiasca si sa se bucure de el.

Arata cam bine Lavinia, pe vremea cand s-a pozat la oasele goale in Japonia. Bun uger mai avea !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-01-2013 - 05:25

Nu trebuie sa fii frustrat, nici mekka troznita din dotare nu arata prea rau , pina nu a facut greseala vietii sa se marite cu tine ,retardatule !Vezi ,bhoulene ca infectia cu PVP 16/18are o stare de latentza in citu de 15/17 anisori, hai ca atata matematica stii tu sa faci un calcul despre momentul infectarii !

Tom Cc 16-01-2013 - 10:00

sa va traiasca baietelui !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult