Acasa MagazinLumea femeilor Love story: Donatoarea de organe se căsătorește cu cel căruia i-a salvat viața (video)

Love story: Donatoarea de organe se căsătorește cu cel căruia i-a salvat viața (video)

scris de D.P.
19 afisari

O donatoare de organe din Statele Unite care i-a oferit unul din rinichi unui necunoscut se căsătorește cu bărbatul a cărui viață a salvat-o, relatează vineri publicația britanică The Independent.

Ashley McIntyre

Ashley McIntyre

Ashley McIntyre, 26 de ani, a aflat de la radio că un bărbat pe nume Danny Robinson căuta un donator de rinichi în Louisville, Kentucky, în luna ianuarie a anului trecut.

Bărbatul avea 25 de ani la acel moment și făcea dializă timp de 12 ore pe săptămână pentru a rămâne în viață, după ce rinichii săi cedaseră, deoarece suferea de boala Berger.
Tanara s-a dovedit a fi mai mult decat compatibila cu Danny deoarece au sfarsit prin a-si dori sa isi petreaca toata viata impreuna. Ea a dezvaluit pentru o publicatie americana ca: „Nu mi-as fi imaginat nici intr-un milion de ani ca se va intampla asta. Totul a fost planuit de Dumnezeu.”
Mama lui Danny, Denise Stutzenberger, a dezvaluit ca, pana sa o vada fata in fata pe Ashley, a fost convinsa ca fiul ei va sfarsi prin a se casatori cu ea. Dupa ce a intalnit-o, femeia i-a spus lui Ashley: „O sa imi fii nora chiar daca acum nu iti dai seama. Nu am stiut sa explic acest sentiment pe care l-am avut cand am vazut-o, insa ceva din interior imi spunea ca asa va fi…”, a explicat femeia. Iar acum, cei doi tineri sunt deja logoditi si urmeaza sa se casatoreasca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult