Mersul pe tocuri ar putea fi mai uşor – cum sa scapi de dureri | Ziua Veche
Acasa MagazinLumea femeilor Mersul pe tocuri ar putea deveni mai uşor – o soluţie pentru a scăpa de dureri

Mersul pe tocuri ar putea deveni mai uşor – o soluţie pentru a scăpa de dureri

scris de L.M.
0 afisari

Un medic britanic susţine că a găsit o metodă prin care femeile ce poartă tocuri să fie educate astfel încât acestea să nu mai aibă de suferit.

Mersul pe tocuri ar putea fi mai uşor – o soluţie pentru a scăpa de dureri (foto:telegraph.co.uk)

Medicul Martin Bell sustţine că a realizat un curs prin care reprezentantele sexului frumos pot fi educate să aibă o postură corectă atunci când merg pe tocuri. Potrivit dailymai.co.uk, Bell a atras atenţia că dacă femeile nu învaţă să meargă corect pe tocuri riscă să dezvolte probleme grave cu coloana vertebrală, muşchii picioarelor şi gleznele, precizând că deja a ajutat sute de femei prin metoda sa şi le-a învăţat cum să îşi folosească în mod corect muşchii picioarelor pentru a nu mai avea probleme de sănătate atunci când se încalţă cu pantofi înalţi.

Medicul este de părere că fetele tinere care se încalţă cu pantofi cu tocuri „au probleme din ce în ce mai frecvente cu genunchii şi încheieturile picioarelor sau dureri de spate insuportabile”. În primul stadiul al metodei doctorului Martin Bell, acesta filmează mai felul în care merge şi analizează atât postura corpului, cât şi felul în care aceste persoane îşi folosesc muşchii de la picioare, foarte important în timpul mersului pe tocuri fiind ca femeile să încerce să nu meargă cocoşat deoarece pot avea probleme cu coloana vertebrală. Medicul britanic spune că le-a rugat de multe ori pe femei să nu mai încalţe atât de des pantofi cu tocuri dar acestea spun că o asemenea încălţăminte le dă putere şi încredere în ele. Conform mediafax, cu toate acestea, doctorul susţine că atâta timp cât postura de mers este una corectă, acest tip de încălţăminte nu ar trebui să aibe numeroase tipuri de dureri drept efecte secundare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult