Acasa MagazinLumea femeilor Meryl Streep militează pentru înființarea unui Muzeu Național de Istorie a Femeilor în SUA

Meryl Streep militează pentru înființarea unui Muzeu Național de Istorie a Femeilor în SUA

scris de Ziua Veche
1 afisari

De mai bine de 14 ani, acesta este visul unor femei foarte ambițioase și cu multe influență în Washington. 

 La un eveniment de strângere de fonduri pentru acest muzeu, care deocamdată există doar în formă virtuală, Meryl Streep, purtătorul de cuvânt al muzeului, a ținut un discurs nervos, dar amuzant deopotrivă, despre cât de mult le ia femeilor din Congresul American să-i convingă pe bărbații din Congres să-și dea acordul.  Cu atât mai mult cu cât muzeul ar fi sponsorizat din donații private și nu din subvenții de la stat.  Totuși, mai e nevoie de votul a doi senatori republicani care deocamdată nu se lasă convinși, pentru ca începerea lucrărilor să fie aprobată. Ce credeţi, este necesar un astfel de muzeu şi care ar fi rostul lui?

 Afla ce se întămplă în lume pe http://www.catchy.ro/ , site-ul femeilor care cuvântă

0 comentariu

nasoleala 29-09-2010 - 07:31

Deci stapanii nostri, amerecanii, vor sa nu mai scoata parale din buzunare, sa-i plateasca pe meletarii mercenari care lupta pentru raspandirea „demokratiei”. E mai simplu sa-i corupa pe liderii tarii si sa le ordone ce legi strambe sa bage.

A. Bologa 29-09-2010 - 12:08

Acesti mafioti care conduc vremelnic Romania, in loc sa se ocupe de reducerea numarului de parlamentari, sa elaboreze o politica de investitii care sa scoata tara din marasmul economic in care au adus0 prin jaf si furt, sa se ocupe de educatia tineretului si sa creeze locuri de munca pentru tineri, isi fac de lucru cu statutul militarilor Romaniei. Trebuie sa intelegem cat de parsivi sunt. Abordeaza domenii fara efect in planul revenirii economice a Romaniei, in planul stabilizarii sociale si altele . Se ocupa de armata de politie si de militari in general. De ce? pentru ca militarii acestei tari, idifernt de arma, cu exceptia generalilor de paie facuti de actuala clasa politica, nu fac slus in fata acestor mafioti, asa cum ar vrea ei. Militarii tarii sunt singura forta sociala careia nu le este frica de acesti mafioti. Va veni vremea cand toti acesti mafioti vor plati pentru batranii lasati sa moara, pentru copiii fara carti si hainute si pentru distrugerea demnitatii umane a celor multi si saraciti de acesti mafioti.

Petrutz 29-09-2010 - 13:48

Domnilor guvernanti, militarii n-au nevoie de legi care sa-i oblige sa-si faca datoria fata de tara. Ei au depus un sacru juramant, nu fata de D-zeu, ci fata de constiinta lor, in slujba ROMANIEI si a poporului roman. Daca li s-ar fi cerut sa dea o cota parte din salarii sau pensii ca sa sprijine Romania , ar fi facut-o cu dragoste si mandrie militara. Ei sunt obisnuiti cu sacrificiul, chiar suprem. Asta e menirea lor. Asa au ales. Nu trebuiesc umiliti.Oare cine urmareste acest lucru?! Traian Basescu, presedintele Romaniei? DE CE?!

Truli 29-09-2010 - 19:13

vor mai alege ca-i string cureaua.Mai mult vor face armata pe contract si in locul tau.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult