Acasa MagazinLumea femeilor Mireasă pentru fiul meu. Vezi cine a castigat finala (video)

Mireasă pentru fiul meu. Vezi cine a castigat finala (video)

scris de L.M.
76 afisari

Mireasă pentru fiul meu. S-a bucurat, a râs și a plans deopotrivă. A dăruit dragoste și a primit la rândul ei. Visează să-și întemeieze o familie, iar primul pas a fost făcut. Și-a întâlnit alesul la „Mireasă pentru fiul meu”, pe Raymond. Constantina este mireasa sezonului cu numărul 3 al celui mare îndrăgit reality-show matrimonial din România.

Mireasă pentru fiul meu. Vezi cine a castigat finala

Mireasă pentru fiul meu. Vezi cine a castigat finala

Emoția a luat sfârșit, iar o poveștile lor au ajuns la final în Casă, dar cu siguranță continuă. Felicitări tuturor concurenților și… să aibă parte de multă iubire și înțelegere.

Mireasă pentru fiul meu. Încă un sezon al reality show matrimonial  „Mireasă pentru fiul meu” a ajuns la final. După un an plin de emoţii, concurenţii au avut parte de cea mai specială zi din competiţie, marea finală. Opt concurenţi au avut şansa de a merge până la final.

Trei ediţii speciale ale emisiunii au fost difuzate pe parcursul întregii zile, de la ora 14:00, de la ora 17:00, dar şi de la ora 20:30. Telespectatorii au putut urmări parcursul concurenţilor în emisiune, dar şi pregătirile de nuntă.
Mireasă pentru fiul meu. Ediţia de sambata seară a fost una încărcată de emoţii, adrenalină, suspans, dar şi multe surprize. Anda Adam, Maria Buză şi Alex Maţaev i-au încânta pe finalişti, dar şi pe telespectatori cu recitaluri de excepţie în cadrul marii finale de la Antena 1.

Mireasă pentru fiul meu, Dramele s-au ţinut în lanţ pentru Oana şi Laur, de-a lungul competiţiei. Certurile şi reacţiile violente dintre ei, surprinse pe camerele video au stârnit reacţii şi din partea părinţilor. Din păcate cuplul celor doi nu a mers până la finalul competiţiei, Laur fiind primul eliminat din seara aceasta.

 

Constantina este mireasa sezonului 3 de la Mireasa pentru fiul meu

Constantina este mireasa sezonului 3 de la Mireasa pentru fiul meu

Mireasă pentru fiul meu, Andrei şi Cristina au fost primii care nu au vrut să mai stea prea mult pe gânduri şi au spus „Da”, în direct! Cei doi au devenit, în mod oficial, soţ şi soţie, iar momentul a fost unul extrem de emoţionant. Rudele şi prietenii care s-au aflat în platoul emisiunii au privit, cu ochii înlăcrimaţi întregul moment.

Imediat după, celor doi li s-au alăturat şi Grigore cu Mariana, cel de-al doilea cuplu care şi-a unit destinele în faţa unei ţări întregi. Cei doi îndrăgostiţi şi-au chemat prietenii din platou, ca martori şi au spus cu încredere un mare „Da”, în faţa oficialilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult