Acasa MagazinLumea femeilor Miss Filipine, Megan Young, a câștigat Miss World (video)

Miss Filipine, Megan Young, a câștigat Miss World (video)

scris de L.M.
18 afisari

Miss Filipine, Megan Young, a câștigat sâmbătă titlul Miss World, în cadrul concursului organizat pe insula indoneziană Bali, unde au fost desfășurate importante dispozitive de securitate din cauza opoziției islamiștilor, informează AFP.

Megan Young

Megan Young

Tânăra în vârstă de 23 de ani, a cărei țară s-a clasat pe locul al doilea anul trecut în cadrul aceluiași concurs, le-a învins pe celelalte cinci finaliste. În total, la eveniment au participat 129 de concurente.

Megan Young, care s-a născut în Statele Unite ale Americii, a părăsit țara la vârsta de 10 ani. Studiind arta cinematografică, ea a avut câteva apariții pe ecran. Visul ei este de a trece în spatele camerei și de a deveni regizor. Megan se descrie ca fiind o persoană ambițioasă care adoră să citească cărțile cu Harry Potter și jocurile video, potrivit site-ului Internet al Miss World.

Câștigătoarea titlului de Miss World 2013 a izbucnit în lacrimi la primirea coroanei. ‘Știți, întotdeauna am spus că voi rămâne eu însămi însă, în calitate de Miss World, este o nebunie să mă aud spunând asta’, a declarat ea la scut timp după obținerea titlului, fără să poată termina fraza.

9 comentarii

BULA 29-09-2013 - 08:12

Prostii ! Toate sunt bucati bune.

IngerAlbastru 29-09-2013 - 09:56

Dar numai una e castigatoarea marelui titlu!!!

Antibasistul 29-09-2013 - 09:59

Are miini de handicapata.

IngerAlbastru 29-09-2013 - 10:08

In Asia o sa vezi multa lume cu maini parca nedezvoltate insa n-au nici un handicap, cred ca e acel tip de om din care face parte si Miss. Am vazut un doctor din zona India-Ceylon-Pakistan-Banglades la fel cu maini mici in raport cu restul corpului. Pe acolo nici mana nu se stringe de asta nu prea se dezvolta aceasta parte din corp, majoritatea se lauda ca in viata lor n-au facut nimic!!! decat au stat degeaba … cred ca si asta contribuie. Insa taranii sint intregi la corp dar si la minte desi-s analfabeti.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-09-2013 - 15:03
- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-09-2013 - 15:05

…Pierre Bachlet ….

OMRON 29-09-2013 - 15:49

Adevarul este ca frumusetea feminina si cea masculina trebuiesc incurajate. Doar 5% din locuitorii acestei planete sunt d.p.d.v.d. al simtului nostru estetic inascut in noi, purtatori de acest compliment : frumosi, in rest? Vai de noi. Majoritatea locuitorilor acestei planete sunt uriti, respingatori, inestetici. De aceea, „frumosii” vor trai intre ei, in colonii separate de restul. Unde putem gasi aceste „colonii”: in cluburi, discoteci, platorui de filmare, televiziuni, si … cam atit. In rest, frumosii sau frumoasele care nu-si gasesc locul in aceste colonii si le gasim ca insule intr-un oacean, sunt exemplu de „devorare”, de gelozire, de pizma a „restului”. Dar, sa nu exageram, totusi, frumosii si frumoasele „rebele” inconjurate de un ocean de uritenie STIU si se folosesc la maximum de calitatea lor de a fi frumos/frumoase. Hai sa luam de exemplu o simpla asistenta dintr-un spital. O blonda, sa zicem, inalta, supla, cu sini frumosi, cu fund apetisant, etc., si o fatza ca de papusa; pai, tipa, in conditiile ei isi are asigurat viitorul si numai „socotelile” ei privind viitorul o va „imbuna” sa accepte o legatura cu directorul spitalului, sau cu cel mai „destoinic” doctor (destoinic ma refer la faptul ca e un shpagar destoinic si are o avere colosala, cam ca Beuran!).

Daca nu esti o fata frumosa, ce poti sa (mai) faci? Pai, ce sa faci? Devii „intelectuala”, adica, te pui cu burta pe carte, sperind ca o sa contrabalansezi „complexul” tau si devii o sfrijita, o nedorita, o „aia” dintr-un laborator oarecare, o refuzata si o refulata, de care nimeni nu are nevoie decit „shefu”, ce te va folosi precum folosesti un pix, care-l arunci dupa ce se termina „rezerva” si care nici macar in ochi nu te va privi. Aceste „specimene” de femei vor treage cu dintii de viata si tot nu vor ajunge nicaieri. Isi vor gasi, in oceanul acesta de uritenie, un „oarecare” pe care-l va „mesteca” cu gindul la „frumosul” viselor ei intime. Norocul uritilor este ca s-a descoperit alcoolul, singurul „medicament” care, temporar, mai „inmoaie” rialitatea. Crede cineva ca o urita se va satisface cu opinia celor din jurul ei ca: da, domnule, e urita, dar e desteapta? Nici pomeneala. Dorul femeilor pentru „frumusete” este ucigator. O femeie urita e ca o pantera paralizata. Ea nu-si mai poate „alege” prada ci, prada o alege pe ea! Femeile frumoase nu sunt alese, ci ele aleg; si de cele mai multe ori, ele aleg tot frumusuetea. Faptul ca recunoastem, noi, oamenii acestei planete ca suntem uriti, e faptul ca exista aceste concursuri idioate pina la maduva cu miss. In fond si la urma urmei, aceste concursuri nu sunt nimic altceva decit o expresia neputintei miliardelor de urite in fata unicatului frumusetii. Ca frumusetea nu ramine, totusi vesnica si nu este nimic altceva ecit o stare temporara a „materiei” intr-o versiune a unicitatii ei, este Martha Stewart, fosta missa, ajunsa acum mare gatitoare de haleala, grasa, acneica, respingatoare si puscariasa pe deasupra. Deci, pina la urma, frumusetea feminina este sezoniera, ca frumusetea florilor. Vorba aia : FNFVPT !

CONGO 29-09-2013 - 15:59

Nu si nu! Sa incurajam fumusetea feminina, asta este cel mai important.
Dar… frumusetea trebuie VAZUTA si inca vazuta bine.
Pe de alta parte FNFVPT face parte din intelepciunea popu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-09-2013 - 15:55

Din ecuatia asta ,singura realitate trista ;FNFVPT !

Dar pe DR. B E U R A N ? Este un TITAN al MEDICINEI ,
…tu ?!?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult