Acasa MagazinLumea femeilor Moga si iubita de la „Vocea Romaniei” (video)

Moga si iubita de la „Vocea Romaniei” (video)

scris de L.M.
11 afisari

De departe cel mai savuros schimb de replici de sambata seara, la „Vocea Romaniei”, a fost prilejuit de prestatia frumoasei Jovana Milovanovic.

Moga si iubita de la "Vocea Romaniei"

Moga si iubita de la "Vocea Romaniei"

In etapa trecuta a show-ului „Vocea Romaniei„, Jovana Milovanovica interpretat piesa „Tu n-ai avut curaj„. Felul in care s-a uitat drept in ochii antrenorului ei a atras atentia celorlalti membri ai juriului, care s-au intrecut in glume la adresa colegului lor.

„Pana acum, nicio concurenta nu s-a uitat la un antrenor asa”, a explicat SmileySe uita in ochii lui si ii spunea: „Tu n-ai avut curaj”. Nu stiu la ce se referea. Eu vreau sa plec cu trofeul, iar Moga poate pleca de la ‘Vocea Romaniei’ cu o iubita„, a spus la randul lui Horia Brenciu.

Marius Moga a tinut sa spulbere orice urma de mister: „Nu e vorba de nicio iubire. Eu cred ca Jovana si-a cautat un punct fix cand canta„. Desigur, nu i-a mers, iar glumele au continuat si dupa prestatia Jovanei din aceasta editie, cand tanara a cantat piesa „I Will Always Love You„. „Eu vad momentul ca pe o continuare a celui de editia trecuta. Tu n-ai avut curaj, dar I will always love you. Sunt foarte curios cum se va termina momentul, cum va fi episodul al treilea„, a afirmatSmiley.

Iar Brenciu a si gasit raspunsul: „Love And Marriage”, i-a replicat el colegului sau. Va multumesc pentru vorbele frumoase„, a gustat Marius Moga insinuarile amuzante ale celor doi. Insa nici asa nu a scapat mai ieftin, pentru ca Pavel Bartos a intrat si el in joc: „Te rog sa anunti data nuntii, sa stim din timp, sa nu aveti concerte in perioada respectiva„, i-a spus el antrenorului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult