Acasa MagazinLumea femeilor Monica Gabor, la un pas de leşin în timpul procesului privind custodia Irinei Columbeanu

Monica Gabor, la un pas de leşin în timpul procesului privind custodia Irinei Columbeanu

scris de L.M.
1 afisari

 Marţi dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, a avut loc recursul pentru încredinţarea micuţei Irina Columbeanu.  Monicăi Gabor i s-a făcut rău în sala de judecată. Fosta doamnă Columbeanu a fost pe punctul de a leşina chiar în faţa judecătorului, care ar fi trebuit să decidă în privinţa custodiei fetiţei. Irinel s-a oferit să o ajute pe Monica Gabor (Columbeanu), însă Monica şi-a revenit după scurt timp.

Monica Columbeanu (Gabor), pe punctul de a lesina in timpul procesului pentru custodia Irinei

Procesul fostei familii Columbeanu a fost luat primul în instanţă şi a durat aproximativ o oră, timp în care avocaţii celor două părţi, atât cei ai Monicăi Gabor (Columbeanu), cât şi cei ai lui Irinel Columbeanu, au depus mai multe înscrisuri la dosar. 

Monica a ajuns prima la tribunal, la ora 8.30, însoţită de cei doi avocaţi, iar Irinel Columbeanu şi-a făcut apariţia jumătate de oră mai târziu. Monica Gabor a venit la tribunal şi a cerut judecătorilor să i-o încredinţeze pe Irina definitiv. La un moment dat însă, fostei doamne Columbeanu i s-a făcut rău. Irinel a sărit să o ajute, însă ulterior n-a mai recunoscut acest lucru. Cei prezenţi în sala de judecată au vrut să cheme o ambulanţă, însă Monica a dat asigurări că se simte bine.

Instanţa a hotărât să dea un nou termen, pe 23 august, iar Irinel Columbeanu a solicitat să se facă anchetă socială la apartamentul Monicăi din Pipera, dar şi către Inspectoratul Teritorial de Muncă, prin care să se arate veniturile ei.

De cealaltă parte, avocatul Ionuţ Dojan a spus că va aduce probe prin care va demonstra că omul de afaceri Irinel Columbeanu nu are absolut nimic pe numele lui – nici casă din Izvorani şi nici un venit sigur lunar. “Ştiu că ambii părinţi vor copilul, rămâne de văzut la cine va ajunge. Moni va pleca în curând din nou în America, iar la termenul următor voi arăta că Irinel Columbeanu nu are nimic pe numele lui”, a declarat avocatul Monicăi.
În faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti, Irinel Columbeanu a cerut ca la domiciliul Monicăi să fie făcută o anchetă socială. În acelaşi timp, avocatul acesteia a cerut ca proprietăţile lui Irinel să fie investigate. Termenul în procesul de custodie a Irinei Columbeanu a fost amânat pentru 23 august.

5 comentarii

Pelin Octavian 26-07-2011 - 18:20

O analfabeta. de 23 de ani…a avut noroc cu familia Columbeanu,care au facut-o”Dama de consumatie”!

YAAKOV 27-07-2011 - 13:01

Eu zic ca cel castigat a fost Irinel Columbeanu, ca are si el un copil si a avut la dispozitie o fofo tanara.
Ca n-a stiut cum sa procedeze ca sa-si mentina tanara nevasta, asta il priveste personal.

Chestia cu „Dama de consumatie” este interpretabila. Dumneata stii cati kilometri avea la bord sotia, cand ai luat-o, sau cati o fi facut in plus dupa asta ?
Importanta este „partea amateriala”, copiii. Frecusurile reciproce tin de „software”, sunt ceva „volatil”.

cristina 27-07-2011 - 21:55

domnisoara din spatele lui iri, e matusa mea, o femeie minunata, atragatoare, sexy , inteligenta ea e avocat ! cea mai frumoasa si grea meserie, e pentru oamenii destepti! nu credeam ca o sa o vad la tv, o frumusete naturala care daca o vezi, te pierzi in zambetul si ochii ei ! e o printesa pentru mine, o faptura minunata, acea faptura minunata se numeste Nicoleta ! TE IUBESC! Cu drag, cristina!

Ciu Huhu 28-07-2011 - 01:52

Esri lesbiana?

Liviu 28-07-2011 - 04:38

Roag-o sa te invete cum sa folosesti semnele de punctuatie ! Si nu numai …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult