Acasa MagazinLumea femeilor Nestlé a dezvoltat SINERGITY™

Nestlé a dezvoltat SINERGITY™

scris de Matei Iliescu
328 Afisari

Nestlé România, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, anunță lansarea la începutul anului 2024 a unei inovații de ultimă oră bazată pe expertiza de peste 155 de ani de cercetare științifică în nutriția sugarilor și a copiilor de vârstă mică, o combinație patentată de oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern (HMO) și probiotice.

Nestlé a dezvoltat SINERGITY™, o combinație unică ce îmbină 2 probiotice cu 6 HMO (oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern) pentru a susține dezvoltarea armonioasă și creșterea sănătoasă a celor mici.

„Primii ani de viață sunt cruciali pentru creșterea și dezvoltarea copilului, iar obiceiurile alimentare dobândite în această perioadă îi vor influența toată viața. Fundația creată în această perioadă susține o sănătate puternică de-a lungul vieții de adult”, spune Mihaela Bușu, Business Executive Officer, Nestlé Nutrition South East Europe.

Studiile arată că laptele matern reprezintă alimentația ideală, iar oligozaharidele (numite HMO) care se regăsesc din abundență în laptele matern joacă un rol important în construirea acestei fundații solide. Specialiștii în nutriția sugarilor recomandă alăptarea, ca singură sursă de hrană până la vârsta de 6 luni și continuarea alimentației naturale pe o perioadă cât mai lungă și după începerea diversificării.

„De peste 155 ani, Nestlé se dedică intens cercetării științifice, fiind lider în investițiile făcute în cercetare – dezvoltare și pionier în domeniul inovației și studierii compoziției diverșilor nutrienți inclusiv a oligozaharidelor prezente în laptele matern, precum HMO. Nestlé are, de asemenea, o expertiză extinsă legată de probiotice și studiază rolul lor în nutriție și sănătate. Sunt multe studii în desfășurare care urmăresc înțelegerea sinergiilor dintre probioticele și oligozahardele din laptele matern în dorința de a a putea dezvolta soluții nutriționale avansate pentru sugarii care nu pot fi alăptați”, explică Mihaela Bușu, Business Executive Officer, Nestlé Nutrition South East Europe.

Distribuția noilor produse cu acest compus patentat SYNERGITY va începe în Europa, inclusiv în România, la începutul anului 2024.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS