Acasa MagazinLumea femeilor Netflix a lansat trailerul şi afişul pentru partea întâi a ultimului sezon din „The Crown” (VIDEO)

Netflix a lansat trailerul şi afişul pentru partea întâi a ultimului sezon din „The Crown” (VIDEO)

scris de C.S.
439 Afisari

Partea întâi a ultimului sezon al „The Crown”, creat de Peter Morgan, va debuta pe Netflix la 16 noiembrie. Primele patru episoade descriu relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare.

În prima lor vară în calitate de cuplu proaspăt divorţat, Prinţul Charles şi Prinţesa Diana au petrecut două vacanţe foarte diferite cu fiii lor.

Diana era curtată de familia Fayed în sudul Franţei, care le oferea tinerilor prinţi o experienţă luxuriantă pe iaht, jocuri video şi seri private cu vizionări de filme. În acelaşi timp, Charles continua tradiţia petrecând timp în Balmoral. Comparaţiile între aceste două vacanţe s-au dezlănţuit în presă, fiind alimentate atât de paparazzi, cât şi de biroul de presă al familiei regale. Pe măsură ce viaţa pe iaht şi interesul constant al mass-media pierdeau teren, Diana îşi dorea să se întoarcă să-şi vadă copiii care se întorseseră la Balmoral. O diversiune ce presupunea o călătorie la Paris părea să fie cea mai potrivită soluţie, mai ales pe fondul unei urmăriri intense şi agresive a presei.

După ştirile despre accidentul de maşină în care au fost implicaţi Diana şi Dodi, a urmat peste tot o revărsare uriaşă de durere care a prins-o pe Regină nepregătită. În timp ce undele de şoc răsunau la Palat, Al Fayed încerca să se confrunte cu pierderea fiului său. Sperând că acestă durere comunucă îi va aduce pe el şi pe familia regală împreună, el constată că este din ce în ce mai evitat.

De la lansarea pe Netflix în 2016, „The Crown” a fost nominalizat şi a câştigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în cinci sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) şi multe altele.

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a şi evenimentele politice şi personale care i-au modelat domnia.

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare. Ultimul capitol este spus în şase episoade (Partea 2). Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morţii mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles şi Camilla şi începuturile unui nou basm regal odată cu William şi Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey şi Luther Ford în rolurile prinţului William şi ale prinţului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toţi cei trei actori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS