Acasa MagazinLumea femeilor Patru motive sa eviti un barbat pe care scrie „necaz”

Patru motive sa eviti un barbat pe care scrie „necaz”

scris de Ziua Veche
1 afisari

Există câteva semne clare că nu ai dat peste bărbatul vieţii tale şi oricât de nevăzătoare ar fi dragostea, acestea ar trebui să-ţi „scoată ochii”.


1. Te întâlneşti cu un tip a cărui reputaţie scandaloasă l-a precedat, dar tu, vitează, nu te-ai speriat când a început să-ţi povestească despre trecutul lui aventuros. Ba chiar ţi s-a părut… interesant. A avut de-a face cu mai multe decât ţi-ai fi imaginat vreodată, de la femei, până la buclucuri cu legea, dar, minune, jură că de ceva vreme nu mai practică niciun „sport” periculos. Pare a fi pe calea cea bună şi dreaptă, din care – vai, ce capcană frumoasă! – faci şi tu parte. Zău, că ar trebui să devii circumspectă la astfel de declaraţii. Ce te poate face să crezi că de data asta va fi altfel ori că schimbarea lui, de dragul şi cu ajutorul căreia te iluzionezi că se va întâmpla, va fi şi de durată?

2. Dacă un bărbat te „complimentează” cam aşa: „iubito, eşti în top… 10% din toate femeile cu care m-am culcat”, singurul gest raţional este să fugi cât mai repede şi să rămâi cât mai departe de el. Aşa cum ai învăţat să nu mănânci alimente sau să foloseşti cosmetice ce conţin în compoziţie mai mult de trei substanţe ce îţi sunt complet străine, de ce n-ai aplica aceeaşi regulă şi la bărbaţi? Indiferent cât este acel 10% – 3 sau 30 de femei, cum ar putea fi vreodată fidel un astfel de bărbat, ca să nu mai vorbim de narcisismul care îi iese prin pori?  Trezirea, doamnă! Şi, din nou, de ce să crezi că tocmai tu l-ai putea schimba?

3. Ai dat peste genul care te lasă să înţelegi constant că, în pat, niciodată, nimic nu e de ajuns pentru el, cel care iubeşte diversitatea. Visul lui, e limpede, nu e tocmai monogamia. Şi atunci, iarăşi, enunţă un motiv pentru care crezi că poţi ţine doar lângă şi pentru tine un astfel de bărbat măcar câţiva ani, nu toată viaţa? Lui îi plac femeile. Punct. Şi dacă ceva e sigur, e că această slăbiciune nu se va schimba niciodată. Un bărbat ori se naşte monogam, ori nu. Poate că îşi doreşte şi cel din urmă să se dedice unei singure femei, nu zic nu, şi chiar cred că poate face asta, dar numai până la prima tentaţie, când tot vânătorul devine mai puternic. Bărbaţii care au înşelat în relaţiile trecute, vor înşela şi în relaţia curentă, şi în cele care vor urma. Simplu. De ce să faci şi tu parte din lungul lui şir de ex? Aşa că, scoate-ţi din cap că va fi altfel cu tine!

4. Iată şi tipul care declară că îşi doreşte o familie, dar nu stă mai deloc pe-acasă. Ţi-a făcut capul mare cu poveştile despre cămin, copii, câini, vacanţe, dar nu-şi găseşte timp nici pentru a schimba un bec şi e mereu ocupat cu câte alt(cine)va. Nu e cazul să forţezi lucrurile doar cu imaginaţia proprie, pentru că un astfel de bărbat nu va fi nici soţ responsabil şi nici tată devotat. Dacă totuşi alegi să ignori semnele, fii pregătită şi pentru singurătate în doi. Dar merită?

Acum, dacă tot ignori semnele de mai sus, poate că e cazul să te gândeşti şi la ce gen de femeie eşti tu. Şi dacă, uitându-te în urmă, observi că exact genul acesta de bărbat (mai mult sau mai puţin defect, the bad guy) te atrage şi ajungi constant în preajma lor, mai corect spus, îi tot laşi să intre în viaţa ta, atunci e cazul să te întrebi foarte serios ce vrei, de fapt? Ai nevoie de provocare perpetuă, de griji nesfârşite legate de unde e, cu cine e şi ce face? Ai nevoie de dramă în care să joci rolul gardianului într-o relaţie atât de dinamică încât să nu ştii cum stai de la o zi la alta? Ai poate o slăbiciune pentru cauze pierdute? Poate de suferinţă auto-provocată? Oricare ar fi explicaţia, dacă numai într-o relaţie furtunoasă simţi că trăieşti, atunci asta e! Dar nu te aştepta la altceva. Fiindcă, deşi crezi că nu este ceea ce ţi-ai dorit, vei avea de fapt ceea ce ţi-ai dorit. Şi apoi, ce s-ar face aceşti bad boys fără femei ca tine, nu?

www.catchy.ro – un pic mai bine pentru toată lumea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult