Acasa MagazinLumea femeilor Povestea de viață a faimoasei cântărețe Barbra Streisand (VIDEO)

Povestea de viață a faimoasei cântărețe Barbra Streisand (VIDEO)

scris de L.M.
488 Afisari

Una dintre cele mai faimoase cântărețe din toate timpurile își lansează astăzi autobiografia – și nu doar pe hârtie, ci și  în format audio. Barbra Streisand lucrează la acest proiect de nu mai puțin de 25 de ani – și acoperă subiecte dintre cele mai diverse: de la frica de scenă și inhibițiile din cauza aspectului, până la relații cu celebrități și pasiunea pentru mâncare.

Are nasul prea lung, pieptul prea mic, șoldurile prea late. Dar când ajunge la microfon, transcende generații și culturi. Așa suna în 1966 caracterizarea făcută Barbrei Streisand de revista Newsweek. De atunci însă, a devenit una dintre marile celebrități ale muzicii și cinematografiei. Autobiografia Barbrei Streisand este imensă: s-a apucat să o scrie de mână, în creion, acum 25 de ani. Spune glumind că acesta este ultimul ei interviu pentru că în carte dezvăluie atât de multe, încât nu va mai avea nimeni ce să o întrebe. Despre muzică, spune că „este un serviciu” – care îi place foarte mult, dar atât.

BARBRA STREISAND – cântăreaţă şi actriţă: După ce termin un album, nu mai vreau să îl ascult decât poate după 25 de ani. La un moment dat, lucra ca plasatoare într-un teatru ca să-și poată câștiga existența – dar se rușina cu asta, pentru că muncea mult ca să ajungă actriță. Îmi ascundeam fața, pentru că mă gândeam că la un moment dat mă vor vedea în filme și nu voiam să știe că în trecut eu am fost aceea care îi ducea la locurile lor!

Povestește chiar cum a intervenit pe lângă directorul Apple să corecteze faimoasa asistentă virtuală Siri, care îi pronunța greșit numele.

BARBRA STREISAND – cântăreaţă şi actriţă: Este Streisand, ca în „sand”, care înseamnă nisip, nisipul de pe plajă, Streisand. Și m-am gândit, cum rezolv asta? Știți, mie-mi place să rezolv probleme. M-am gândit să sun la Apple. Conducerea Apple adică, Tim Cook. Așa că a dispus schimbarea pronunției asistentei virtuale Siri, să fie corectă. Ăsta da avantaj al celebrității!

Autobiografia sa este disponibilă și ca audiobook – va fi cel mai lung de acest fel lansat vreodată de editura Penguin. Conține nu doar cartea citită de Barbra Streisand ci și fragmente audio și mărturii în exclusivitate de la alte celebrități.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS