Acasa MagazinLumea femeilor Prințul William ar avea amantă. Cine este acea femeie

Prințul William ar avea amantă. Cine este acea femeie

scris de L.M.
372 Afisari

Prințul William a declanșat o serie de discuții după ce s-ar auzit că o înșală pe Kate Middleton, iar detaliile au șocat întreaga Casă Regală.

Prințul William și Kate s-au căsătorit în anul 2011 și au trei copii împreună. Chiar dacă ei mereu au fost discreți în privința vieții lor private, un exemplu ar fi și intervenția pe care a avut-o prințesa Kate, acum au apărut discuții cum că prințul William ar avea o amantă, conform Cancan.
Rose Hanbury se zvonește că ar fi amanta prințului de Wales, o femeie căsătorită cu titlu de marchiză. Ea are 40 de ani și are o căsnicie cu David Cholmondeley, de 63 de ani. Primele zvonuri despre ei au apărut în anul 2018, când prințesa Kate era însărcinată cu al treilea copil. În plus, se zvonește că aceasta a fost cauza care a stat la baza problemelor de sănătate pe care le-a avut prințesa de Wales.
Rose este fotomodel și are trei copii. Ea promovează ideea de familie, dar, aprent, prințul William a fost de nerefuzat. Gura lumii spune că cei doi au început să se întâlnească din ce în ce mai des în ultimii ani.
Aparent, prințul Harry ar fi știut de această poveste și ar fi fost unul dintre principalele motive pentru care s-ar fi distanțat de fratele lui. Cu toate acestea, el ignore aceste speculații și, de câteva săptămâni, de când regale Charles a fost diagnosticat cu cancer, este tot mai activ, fiind văzut chiar și alături de regina Camila.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS